2+2


Sjukt att man har denna låt på hjärnan fortfarande. Gran Canarias temalåt! helt klart!

11:06

Vaknade vid 9 för att läsa lite. Såg att det var så fint ute med sol och frost (och sjukt kallt! saknar att vakna till +25 och sol som på playan) Idag ska mina föräldrar boka resa till egypten igen, dock får man stanna hemma denna gång.





mellandagsreafynd

fyndade dessa två igår på mellandagsrean. Nöjd tjej :)



Kofta med guldknappar från Vila



Mysig skjorta från Vero moda


Mellandagsrea

Igår blev det en sväng på mellandagsrean med familjen.
Hittade en tröja och armband annars inget. Jag gillade pappas parkering stark på ikea. han också tydligen.





I övrigt blir det plugg hela dagen, börjar ju närma sig tenta igen. Och snart flyttar jag till spikgatan och på torsdag drar jag till skåne för att fira nyår :)

La gran canariaa



På flyget mot Kanarieöarna - Gran canaria - Playa del ingles!!
Fler bilder kommer upp på facebook!



Den vackra strandpromenaden vi tog! Man ville inte att det skulle ta slut



Vi Taggade stranden



Stranden i Playan



Bubbelpoolen på hotellet.. där höll man till några gånger.


Juldagen

Julafton igår, vilket var en trevlig dag. en typisk julafton.

Idag juldagen vilket betyder utgång!! Har på mig min nya fina kavaj jag fick av frida igår :)
Kvällen börjar hemma hos Sanna och sedan km är det tänkt.

God fortsättning


God Jul!

Nu har man kommit hem från "semestern" och granen är klädd och julstämningen kommer krypande trots att det redan är julafton. Dagen började med ett par hemmastickade raggsockor från farmor, gråa och rosa! Började också med en käftig syster...

Tänkte bara önska alla en god jul! Bilder från gran canaria kommer upp när jag får tid. Vi får en vit jul iår, kan inte bli bättre.

God Jul!

ññññ

Fjarde advent, inget som marks har nar det ar 27 grader. Idag har vi gatt pa shoppingrunda.. trevligt.
Nu blire kaffe i skuggan.. hare!

¿Donde esta...el hermano?

Tar en paus fran solandet for att checka laget pa fejjan! viktigt viktigt...
Ikvall ska vi ta oss an festlivet i playa del ingles. Det ar vaaaldigt varmt har. Men ska inte klaga, hellre solan minusgradert och sno. Bara det finns lite kvar nar vi kommer hem till julafton!

Linda och jag har ovat lite pa spanskan.. inga storre framsteg.

Nu ska vi nog ta en siesta..
Ciao!

adios amigos

Nu är man hemma i löt en snabbis för att packa ihop allt innan det är dags för träning. I morgon åker jag som sagt till värmen och det ska så skönt, lagom till att snön kom också. Är sämst på att packa, får hoppas man inte glömmer något viktigt.

SO LONG FUCKERS!
:D

Joulbårdh

Igåt var det dags för julbord hemma hos oss. Det blev en trevlig tillställning och riktigt mätt blev man!








check

http://www.rg-media.se/LAGFEST/index.html - bilder från innebandyfesten!

Innebandyfest!

Igår var det dags för den första innebandyfesten jag har upplevt trots att man spelat i damlag sen Willy-tiden. Det blev en väldigt rolig kväll trots att en person var väldigt nära att lyckas sabba det hela, bra jobbat.. hm.
Det började med äkta öländska kroppkakor! ett stort plus till den som fick idén :) sen var det lagtävlingar och julklappsutdelning med en hemlig tomte. Någon som kommit på vem det är än? Många bilder togs men mitt minneskort lånades ut för att de ska upp på hemsidan, men lägger upp så fort jag fått tillbaka det. 

Idag har jag jobbat lite igen och nu laddar man om för julbord!

last time

Idag var det första vår lärare berättade för oss att det var sista gången någonsin som vi hade en lektion på bbs. det lät sorgligt men jag tror lektionerna kommer vara minst lika jävliga när vi går under namnet linnéuniversitetet! även sista lektionen denna kurs, bara två seminarie, en inlämning och en tenta kvar (!?) sen har man gjort sin första termin på högskolan klar!
I morgon åker jag hem mot öland för att ta baconfebersprutan och för att jobba lite innan det är dags för Spanien! Peppar för innebandyfesten på fredag och julmaten på Lördag! kommer bli en bra vecka.



geek-glasögonen linda och jag ska satsa på under vår semester

VIVA ESPANA

Om 9 dagar sätter sig Linda och jag på flyget mot Gran canaria, närmare bestämt Playa del ingles. Kommer hem dagen innan julafton, ska bli så skönt!



Hotellet vi hamnar på!

Friday night

Det var fredag kväll igen och jag, Carro, Paul och Love drog till den nya biljardhallen för att testa vår skicklighet. Var riktigt impad av carro som lyckades få ner de mest omöjliga bollarna utan att ens egentligen sikta på dom. Själv var man verkligen ur form, lyckades dock komma 2:a för att carro var duktig och fick ner 8:an i förväg.

Senare blev det lite förfest hos Carro och sedan vidare till Palace!


satuuuuurday

Blev en sväng på Hansa City idag med Carro, Ida och Julie. Hittade två julklappar och en ansiktsmask som jag och carro provat nu ikväll så vår hy kommer vara babylen när vi äntrar dansgolvet på Palace ikväll!


Jag körde på den klassiska smeta över hela ansiktet


Carro hittade en mask a la Michael Jackson

Pubrunda

Då väldigt många skulle til Åre-festen på skolan och mustach spelade på palace så valde jag, Carro och Paul för att ta en pubrunda. Det är underskattat, jag tyckte vi hade det riktigt trevligt. Vi började på Mollys där vi sänkte medelåldern ganska bra, men go stämning! vi drog vidare till Paul och miss favvohak (?) The Rock, det var vi tre och bartendern där, tummen upp. Efter en öl bestämde vi oss för att pröva Olearys, dock fanns inga lediga bord så gick därifrån ganska snabbt. Mot Km där det satt svettluktande och bråk-lustna människor. Km är helt enkelt Onsdag för mig. När Km stängde blev det the rock en timme innan det stängde. Altt bara för att testa, ge det en chans.






våffelkväll



Det blev en kväll hemma hos Ida igår där det bjöds på nygräddade våfflor och kopps! har glömt hur rolig den filmen är. Förövrigt har jag rymt från sambolivet för en kväll då jag behövde åka hem och hämta lite kläder!

"Ok its Benny, Mission complished"

September 2008



Inspark 08



hon blev mitt offer
för en stund

-

funderar på att skaffa mig en blogg?




REGN!
Sara och jag lyckades pricka det största
regnmolnet precis när vi skulle gå från
fredrikskans tillbaka till skolan.
hittade vi nånstans att stå under?
nej.



i helgen har man umgåts med
sin kusin, varit på snabbvisit på
en fest, fikat, och tittat på cross.




Skördefest
I väntar på farmor barbros kroppkakor
(som förövrigt jag & Ebba rullade)


Första dagen som sambo

Då jag har flyttat från lägenheten och inte får mitt andra boende förrän i januari har min lösning hetat Carro! Än så länge har vi varit och handlat mat på maxi med kundvagn (vuxenpoäng?!), tittat på julkalendern, lagat hemmagjort potatismos och älgbiffar och försökt oss på att plugga.
jag trivs!

Igår blev det en heldag med min älskade syster Frida. Vi svullade kina mat, köpte godis, shoppade och hälsade på morfar.

RSS 2.0