Skridskodags!

Igår kväll blev det lite skridskoåkande i Borgholm ! Var ruskigt kallt men höll värmen när man åkte :)





Match

Igår kväll kom jag på att mitt matchställ befann sig i Kalmar. Så i morse var det bara att sätta sig i bilen och köra till kalmar och sen tillbaka till Löt för att packa och 20 minuter senare befinna sig i Borgholm! Så typiskt.. (mig). Matchen slutade tyvärr oavgjort men kändes som en förlust då vi vinner skotten med 28 - 14 !!! Lite glad ändå, då jag lyckades trycka in en boll i andra perioden :) Men det är surt att vi inte ska lyckas slå Svala, de tre senaste matcherna har slutat lika! (8 - 8, 4 - 4, 2 - 2)

caramelldansen i kombo med macarena

Igår bilade jag norrut och hämtade upp Maria i Källa för att sedan köra vidare mot Löttorp. Fullt på läktaren (för den är så stor) och käftiga motspelare och en vinst för Högby. Vi åkte hem till marre och lyckades spela in två filmer utan att vara medvetna om det, haha! Ska se om man kan få upp de här på bloggen sen.. Tänk vad konstiga grimascher man gör som man inte ens är medveten om.

I morse fick jag ett sms från en okänd person: " Någon som har en firewire-sladd hemma? VIKTIGT!"

firsttwentynine

Tog en runda i snön idag med kameran, hade verkligen snö upp till låren! Men det var inte dumt när man kom in igen och brasan brann för fullt och en kopp té väntade. Ikväll väntar en tripp till Källa/Löttorp för att umgås med Marre och titta på innebandy!






!

Altså, är typ dränkt i snö!

lite innebandy

Efter 10,5 timme i skolan var tanken att jag skulle cykla hem och äta för att sedan dra vidare till sporthallen. Kom inte längre än till blomsterkrysset innan jag gav upp och ringde till pappa och be honom hämta mig. Kom i alla fall till sporthallen till slut för att se derbyt mellan Färjestaden - CL damer. Slutade med en seger för kalmariterna och sedan väntade ännu mer pulsande i snön. Nu är jag hemma, skönt! I morgon väntar ytterligare en dag med plugg! sen träning och hem till Löt!


Mitt liv som nyhetsstjärna

http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/kalmar?videoId=1.1473470

Idag blev jag, Alex och Love Lebowski? Intervjuade av tv4 om den stora jobbmässan som ska vara i slutet av Februari.. HAHA!

gröna fingrar, my ass!

Föreläsning idag som handlade om Dubai som bygger konstgjorde bostadsöar i havet utan elektricitet eller tanke på sophantering. Verkar som en hållande idé!
Iöverigt blev det en promenad med Carro runt staden och senare en sväng till Borgholm för träning. Gick för en gångs skull lite bra för mig, antagligen för att jag är frist i kroppen igen :) Känns bra då vi har match på Söndag mot Svala!

Iövrigt undrar jag vad jag gör med mina växter? Alla bara dör.. eller åtminstonde ser sjukt ledsna ut :( har gett de lite extra vatten nu så väntar förväntansfullt på att de ska få ny kraft.

I morgon är det dags för seminarie igen! GAH.


shape up

Har precis legat och tittat på P3 Guld galan som gick för ett tag sen men som jag missade pga innebandy! Timo skötte som galant, men vad jag stör mig på är Lars Winnerbäck. Mannen som skriver några av de mest magiska låtar i Sverige klarar inte ens av att ha ett normalt tacktal! eeehhm, hmm tack så mycket.. eeehh vill tacka, tacka.. alla. KOM IGEN!

Johnossi

Sjukt sugen på Johnossi den 15 Maj i Lund! någon mer?


FFS

Dagen började allt annat än bra idag! Dels för att man var tvungen att gå upp alldeles förtidigt än vad man är van vid! men det värsta kom när jag skulle cykla till skolan. Vi har cyklarna inlåsta och idag när jag skulle hämta den står en bil parkeras precis utanför dörren!!!! Vilken idiot ställer sig precis framför en dörr? SÅ dagen började med en jogging tur till skolan, hann precis! Tur att jag inte missade den sjukt intressanta föreläsningen...



helgen som gick

Helgen har försvunnit i rasande fart! Fredagen var en pärs då vi satt från halv 9 på morgon till ungefär halv 8 på kvällen för att bli klara med vårt seminarieuppgift! men säger bara bra jobbat Carro, Alex och Julia!
Sen var det raka spåret hem där maria och pappa väntade på mig med en välförtjänt pizza! Maria och planerade kvällen som blev som den blev, haha! Kul hade vi ialla fall.

Lördagen blev en seg och långdragen dag. Gick på stan med carro och emelie, hem och käka sen däckade jag i sängen i 3 timmar ! död tjej.
Blev lite party hemma hos Joel, sjukt mycket folk!

Idag blev det en tripp till Oskarshamn för att åka hem med en härlig seger i bagaget! Hamnade i utvisningsbåset.. Men nöjd ändå!

Nu: T R Ö T T !


Gillart

Säger bara fyfan för dagen.
upp innan 7 för att vara i skolan klockan 8, jobba med seminarieuppgiften i cirka 7 timmar innan man skulle redovisa skiten, på engelska! t r ö t t i h j ä r n a n !
I morgon äre på att igen!


Och för er som inte fattat vad jag babblat om.. :


Harrys i Borgholm

Håller mitt löfte och lägger upp en bild på Harrys lyxiga pizzor som de erbjuder i borgolm. Kallas nytänkande, de vill inte vara som alla andra och sticka ut lite ur mängden. Resultatet blev såhär:



SÅ nu hoppas jag alla tar första bästa tillfälle för en middag ni sent kommer glömma!

new

Uppe med tuppen och dags för kursstart i skolan! Får hoppas detta blir en intressant kurs så man kan tycka pluggandet är lite kul? Tourism management står på schemat med herr Foghagen som lärare.

Hallå, det snöar ute? trodde det skulle smälta bort nu...

skrattkalas

Har verkligen slöat så mycket jag bara kan idag och har lyckats väldigt bra! dagen började med att jag fått ett sms av emma (en av tjejerna jag bor med) "Hm..blod över hela golvet? Mår du bra Hanna?". Först trodde jag hon drev med mig så jag gick ut för att kolla, jovisst, blodspår från mitt rum till köket.. Visade sig att maria hade fått en glasbit i foten men ändå inte märkt att hon blodat ner hela golvet.

I övrigt var gårdagen en väldigt speciell och udda dag. Började med förlust mor westervik, och då menar jag verkligen förlust som vi inte tänkt åka på så rejält. Efter det skulle hela laget till Harrys för en trevlig middag tillsammans.. Jag siktade in mig på en lyxig (?) kebabpizza. Det jag då inte visste var att det skulle ta över en timme att få den plus att en 4 åring skulle kunna gjort de bättre. Fia beställde pasta,kyckling och ädelostsås och fick nån torkad pasta med köttbitar och nån mörk slibbig sås.. Sara fick inte ens sin pizza.. efter nästan 1,5 timme fick hon den i en kartong och slapp betala. Alla fick 30% rabatt på maten bara för ingen av oss var nöjda. KATASTROF! DOck tror jag inte jag har skrattat så mycket på länge, kommer upp en bild på Marias pizza senare..

Sen blev det att titta på herrlagsmatchen som förlorar dock att de vinner skotten med ca 40 - 12.. Mot Kalmar för att göra oss i ordning inför utgång. Trevlig utgång, dock utelåst av Maria som gick hem innan mig och däckat i min säng.. Efter lite bankande på fönstret kom jag till slut in och somande härligt.

Party dags!





Efter denna helvetesdag förtjänar man lite kul!

Holmgrens

Mötte upp jess vid Holmgrens vid elva för frukost/fika och en sjuhelsikes massa snack då jag inte träffat henne på alldeles för länge. Inte varje dag man får en lyrrig räkmacka till frukost heller. Snart igen Jessica!


(I ÖVRIGT ÄR DETTA MITT 200:E INLÄGG! SKÅL PÅ DET?)


Richard Avedon

Har länge varit en favorit men nu kan jag inte sluta titta på alla hans bilder. Söker en bild att ha i min 100x70 ram som jag har hänger på min vägg.. helt tom.





"Richard Avedon, född 15 maj 1923 i New York City, New York, död 1 oktober 2004 i San Antonio, Texas, var en amerikansk mode- och porträttfotograf. Avedon fick sin fotografiska utbildning vid den amerikanska marinen under andra världskriget. Han arbetade som modefotograf från 1945 för Harper's Bazaar och från 1966 för Vogue. Avedon är även känd för sina porträtt av presidenter, författare och kändisar. 1991 tilldelades han Hasselbladspriset."


onsdag hela veckan

Idag har jag verkligen inte gjort något nyttigt! Suttit med Fridas blogg som jag till en början inte alls kom överrens med, gav upp vid 6 tiden då jag fortfarande inte är nöjd. Behöver nog någon kod-expert som kan hjälpa mig tills jag blir nöjd. någon frivillig?
Redigerade en bild på Carros älsklingskor som vi fotade igår lite på skoj.




wtf

Fick i uppgift av min syster att snygga till hennes blogg. Nu ett ex antal timmar senare sitter jag och har stor lust att kasta ut datorn ur förnstret. Trots att jag ändrar fram och tillbaka händer det ingenting. Galen är bara förnamnet.

altså...



Öland in my <3

äpplemums

Hamnade hemma hos Carro en sväng, vi skulle ha gått ut och fotograferat med var för tråkigt väder så vi stannade inne. Istället gjorde jag, carro och lisa varma äpplen i ungnen. eller ja de var kalla... men blev varma. med en topping av bland annat kanel och socker. Det enda som saknades var glass men någon måtta får det väl vara?
Sen satte vi upp en provisorisk studio och fotograferade Carros älskade skor, ska se om bilderna bliév nåt att vara stolt över lite senare!





Enkelt, snabbt och gott!


...



effektiva, yes!

Både igår och idag har det varit artikelskrivande hemma hos Gabriella på schemat. Nu är vi nog så gott som klara, så kan ta en välförtjänt sovmorgon i morgon! I övrigt ska nog jag och Carro ut på en fotorunda i morgon, någon som har ett roligt tips på tema får gärna höra av sig.



Sur Snape



argh Lisa

excuse me



foto: Frida Olsson


Winter

Det är så fruktansvärt fint väder ute idag så jag och mamma passade på att gå ut och gå. Jag tog med mig kameran och det slutade med en runda på en spark! man kände sig som ett barn igen, så himla härligt att sitta på sparken (när mamma får köra) och titta på det vackra vinterlandskapet! Det är vid sånna tillfällen man kan uppskatta vintern!


Freitag

Pluggade hemma hos Gabriella vilket slutade med att vi tittade på Ariel! Måste säga att den var bättre än jag kommer ihåg!
Sen blev jag hämtad av frida och vi gjorde god mat innan vi skulle se på bio! Vi såg sherlock holmes och var väl inte super nöjd av filmen men den var absolut inte dålig!


saknad

Har kommit på att jag saknar alla fotouppgifter man hade runt halsen under gymnasiet! Saknar att kunna vara lite kreativ, frida ställer du upp någon dag igen?






h h hansa

Hansa city levererade ett par snygga jeans för 200 kronor! ett kap om du frågar mig.


s k ö n t !

Hemkommen från tentan! fråga mig inte hur det gick för det har jag själv ingen aning om, märker vi när jag får tillbaka den.
Ska iväg med Carro och Selma till Hansa city om en stund, skönt att bara kunna släppa plugget och inte tänka. Ikväll blir det nog lugna puckar! de flesta i klassen ska gå på avatar men eftersom jag har sett den får jag nog ligga hemma och slappa istället. inte fel!


tps in my heart

Sista plugg dagen innan tentan.. bloggen blir lite enformig nu men bara för att jag inte gör annat än sitter instängd på mitt rum. Nu känner jag mig fullmatad fastän jag vet att det är mycket jag inte ens brytt mig om.. vi märker i morgon vilket humör man är på när man lämnar tentasalen.

Peppar på fredag då det blir syskonmiddag hemma hos mig sen bär det av till biostaden för att se sherlock holmes, någon som sett den och tycker den är bra?


hallelujah

Vid femtiden avslutades mitt pluggande och jag blev hämtad av familjen för att åka till mormor och morfar för kroppkakor! det är den bästa maten i hela världen tror jag. Skulle jag få välja en enda maträtt att äta innan jag dör skulle jag bannemig välja kroppkakor!
Nu är man tillbaka i kalmar. Plugga eller film? plu.. nä film!
Iövrigt har jag fått upp gardiner på mitt nya rum så nu ser det lite mer.. bebonat ut :)


don´t stop me now

Idag stavas mitt liv plugg! Allt annat som annars är sjukt tråkigt blir så mycket roligare när man ska plugga. Igår satt jag och fyllde i en lista som hamnade på bloggen lite senare, i morse diskade jag allt som fanns på diskbänken och just nu har jag ett sjukt sug av att dammsuga golvet (som ioförsig skulle behövas) Så idag behöver jag lite plugg pepp så jag kan gå hem på torsdag och vara stolt över mig själv.



facebook förstör allt! plus att jag har glömt mina överstrykningspennor i löt!

Kvällsunderhållning

Namn: Hanna Karolina Olsson

Kallas för: Hanna

Stjärntecken: Fishie

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: Ett hål i varje öra (eller snarare två?)

Tatueringar: Inte en enda

Längd: 1.67 m

Skostorlek: 38/39

Hårfärg: brun

Fräknar: neheru!

Motto: take it or loose it

Kär? Just nu är det stilla på den fronten!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Många gånger drömmer man sig bort...

Tycker du att du är attraktiv? Ja eller?

Dricker du? Jarå, inga problem

Röker du? Nej fy fan!

Vilket schampo använder du? Wella, billigt och bra!

Vilken parfym använder du? Naomi Campbell

Vad är du rädd för? Om vi talar djur är det ormar. Skulle jag stöta på en älg i skogen skulle jag nog bli rädd också. Allt beror på tillfället.

Gillar du att tvätta? Nej.

Gillar du berg- och dalbanor? Ja!!!! love it! Karuseller överhuvudtaget är min grej

Senaste…

Filmen du hyrde? Shit, nä.. kommer inte ihåg.

Filmen du köpte? Minns inte, för länge sen. Vet att min syster köpte Australia för ett tag sen..

Låten du hörde: Rolling Stones - Honky tonk woman

Låten du laddade ner? Spotify for life!

Personen du ringde? Mammi, hon svarade inte!

Personen som ringde dig? Mammi, jag svarade!

TV-program du såg? En snabbis på Simpsons idag, innan Emma kvickt bytte för att hon skulle se Star Wars

Person du tänkte på? Tänker för snabbt för att komma ihåg

Favorit…

Låt: alldeles för många!

Sak att göra: Slöa är en favorit, fotografera är en annan.

Sport: Salibandy!

Dryck: nu är jag väldigt inne på äppeljuice efter att ha levt på det på Gran Canaria

Kläder: Leggins och någon lång kofta

Film: Snyftare: Titanic och the notebook

Bil: Ford mustang carlifornia vit

Serie: Gossip girl, S3E13 borde komma nu!!

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Massor av gånger..

Gråtit över en flicka? Nej, inte av kärleks skull

Ljugit för någon? Några lögner måste jag erkänna jag har hunnit med i mitt liv

Varit i slagsmål? Dra min syster i håret?

Blivit arresterad? Prickfri som en hund

Träffat någon från internet IRL? Haft ett förhållande som startade med att vi pratade på internet

Antal…

Gånger du varit kär? Räknar man sedan man föddes har jag nog varit kär massvis med gånger. Rikard i tvåan var länge en favorit..

Gånger ditt hjärta brustit? En gång

Hjärtan brustet på grund av dig? Sorglig fråga..

Tjejer du kysst? Vet faktist inte, inte många (på fyllan då)

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Några stycken

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Alldeles för få!

Senaste…

Boken du läste? Håller på med första Twilight boken! Även Kamfjord – turism och affärsresandet (rekomenderar jag alla att läsa! Mycket givande och spännande bok!)

Personen du fick e-mail av? Antagligen Facebook eller rabattcentrum som tror att man är så trög att de lurar på en massa saker.

Personen du fick brev av? Brev.. hm det var nog att jag skulle betala in pengar till kåren

Personen du fick sms av? Jess the bezt

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Lördags tror jag, även farmor joinade oss

Saken du köpte? En kopp kaffe på biblioteket (Wiener melange)

Vad har du gjort idag? P L U G G A T och sovit middag (:

Brukar du svära mycket? Händer väl

När stiger du upp på morgonen? Väldigt olika, i morgon runt 8 – 9 för att plugga!

Vad har du på dig? Mjukisbrallz och linne

Vad ska du göra ikväll? Av den stund av kvällen som är kvar.. sova!

Vad är du allergisk mot? En gång trodde jag att jag var allergisk mot turkisk peppar, vilket visade sig vara falskt.

Var har du ont? Ont? Nej.

Använder du hårspray? Nej, för starka grejer för mig.

Kan du stå på händer? I vattnet är jag grym

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan!

Salt eller socker? Beror väl på vad?

Gillar du ketchup? Ohja! Men inte till kroppkakor.

Är du glad nu? Ser ingen anledning till att inte vara det!

Var du glad igår? JA, storshopping på ikea med mamma är inte fel. (fick räkmacka också)

Vad dansar du till? ABBA!

Stockholm är… ? ..är..jojust det Sveriges Hufvudstad!

Göteborg är… ? Goa Gubbar och fotboll

Kan du sjunga? Ja, värsta Celine Dion, nat.

Spaghetti eller makaroner? Makaroner!

Land du vill besöka? En sväng till USA skulle inte vara fel!


Pauls fritid

två fönster och en drar!

två turkar och en fez

två bagare och en smet

två myror och en stack

två bönder och en åker 

två fiskar och ett jävla drag!

 


en ledig söndag

Nu har man gjort sig mer hemmastadd i sitt nya hem! Blev en sväng till ikea med mamma för att köpa lite nya saker att piffa upp rummet med. Har förtillfället två ramar uppsatta på väggen.. dock utan bild i, men som emma sa kan det vara konst i sig!
Nu är man en sväng hos Carro och hon är snäll som vanligt och ger mig lite att äta, uppskattas!

I morgon börjar mitt nya liv med plugg-hårdkörning! Tenta på torsdag.. peppar!

i did it!

Efter ett antal klagomål från min far gick jag ut i endast t-shirt i fullt snöfall och kalla vindar för att hämta ved i bon. Så nu har jag gjort mitt på ett tag.. eller?


Så blev det 2010

Nyår firades denna gången i Malmö:












RSS 2.0