Foutboll



I onsdags var det dags att premiärsitta stolarna på Guldfågeln arena och Malmö var på besök i kalmarestaden. Solen värmde, ölen var god och gott sällskap. Sen att matchen slutade som den gjorde är en helt annan femma!

Ångrat dig? Lägg det här.



Blev behandlad som skit på Ullared.

"som på film"

I detta hus bor Karlskogas stora stjärna, Bengt-Åke Gustavsson! Var ju tvunget till att dokumenteras!



Men dagens stora nyhet är nog att jag har badat i en sjö i Karlskoga! OCH DET VAR SKÖNT! nu vet alla.
Glad Nationaldag på er alla! Mer bilder kommer!


Finns det en så finns det flera



Skönt att jobba två dagar sen ledig över en vecka, inte så fel! Har haft första grillkvällen i Valsnäs idag och lyckades somna på en filt i gräset. Tobbe visade sina skills på att flyga drake också, jag vågade mig aldrig på det, såg alldeles för avancerat ut för mig. Ikväll är det packning som gäller för i morgon börjar roadtripen där första stop är Linköping för att hämta upp syrran!

Du vakna upp och längta ut till skogarna



Idag var det dags att börja sommarkneget på hemmaplan istället för Oslo. Kom in i det väldigt bra och trivdes bra att vara tillbaka på storgatan. Efter jobbet körde jag racerfart till Kårehamn när det nalkades födelsedagsfirande! Eric fyllde 13 år och det firades med grillad korv och tårta nere i hamnen och det var nog det mest oslagbara vädret jag varit med om! Mer sånt tack! Kvällen avslutades med en fin 4 - 1 seger i fotbollen och en välkyld sommarcider. Förövrigt är klockan 23:26 nu och bönderna är fortfarande ute och skördar, där kan vi snacka heltidsjobb! Hej sommaröland!

Han skulle få mig i trubbel längre fram



Blev en heldag i Kalmar med min kära mor. Och som man har shoppat! Stackars lilla plånkan. Men är grymt nöjd med mina köp, bland annat den fina moccajacka på bilden som jag hittade på Åhlens med 30 % rea! Sånt gör en glad i själen. Blev också ett sjukhusbesök och en pizza på flamenco (som jag har längtat!!) Att få äta en riktig pizza efter fem månader i Oslo är oslagbart! Nu är det uppackning som gäller, någon som vill ge mig en hjälpande hand?

packad!



Vi var ganska packade i bilen på vägen hem från Oslo, bokstavligt talat. Och detta är packning för tre, egentligen skulle det vara packning för fyra personer som det var planerat från början. Så är hade vi "tur" för annars hade vi haft stora problem. Men nu gick det precis, och hem kom vi! Jag körde från Göteborg så den biten slapp jag sitta med massa väskor i knät som de andra fick göra (hehe). Så nu känner man att sommaren börjar på riktigt, det är juni och jag har fått min första solbränna! Att man aldrig lär sig att smörja in sig? skärpning.

RSS 2.0