hanna fixar egen fission

Inte mycket som hände här.
Jag lyckades bokstavligen klyva ett glas på mitten idag! Hällde i vanlig ordning i tevatten i de stora glas jag använder till detta, cirka 5 sekunder efter går glaset av på mitten helt av sig självt. I två bitar, utan nåt små krams. Ganska häftigt. I Oslo är man lättroad.

Förresten, idag var det serierpremiär i div.1 i innebandyn, VI VANN! 6 - 3 stod det när slutljudet ljöd och första vinsten var ett faktum. Får hoppas vi kör samma race i i morgon när asker står som motståndare!


11 september



10 år sedan denna dagen. Jag minns exakt var jag var när jag först fick veta vad som hade hänt. Jag var elva år och skulle precis ut för att sälja jultidningar. På garageuppfarten stod mormor och morfar som precis hade kommit på besök, jag hälsade på dom och de satt och lyssnade på radion i bilen och de berättade för mig att några flygplan hade kört in i world trade center. Just då förstod man nog inte hur stort och hemskt det var, men ju mer bilder och nyhetsinslag man såg så förstod man.


full fart framåt

Första arbetsveckan är avklarad och förutom att jag somnade på min rast i fredags så har det faktist gått bra för mig. Man är helt slut i huvudet när man är färdig, men man ska nog vänja sig vid ett tempo på 110 så småningom!

Inte nog med att man varit helt slut i huvudet har innebandyn dragit igång på riktigt nu och på schemat stod 5 innebandyträningar på en vecka. Dock blev det bara 3 av 5 för mig, men godtjänt ändå. I torsdags var det dags för min första match i den vit- svartrandiga tröjan som numera pryder nummer 18 på ryggen. Nytt lag, nytt nummer helt enkelt. Vi vann och alla var glada!

Igår var det dags för marknadsdag här i Oslo där hela bogstadsveien är en enda stor rea! Dock höll jag hårt i plånboken så blev inga fynd alls, köpte mig bara en vinflaska på vinmonopolet, men där var det bannemig ingen rea!




RSS 2.0