5000 jobb

Igår var det dags för match vilket slutade med en härligt 4 - 1 vinst ! Efter var det dags för den efterlängtade pizzan (: senare var det dags för lite mys hemma hos Matilda med diverse lekar och onyttigheter.

Imorse var det bara att stiga upp vid 8 för att vid 9 befinna sig vid kalmarsalen där 5000jobb mässan skulle hållla hus. Det blev som befarat lite kaos.. Hann att träffa Strand, Böda sand och Kalmar slott innan vi gav upp då köerna var långa! Men det var trevlig eventpersonal i alla fall! (:




Saturday, I love you like gold

Var i borgholm igår (fjärde gången denna vecka) för att titta på herrarnas match mot Fliseryd och för att det skulle vara stipendieutdelning. En välförtjänt Hanna Andersson fick ta emot från damlaget medan Kristoffer Hultenius och Anton Pettersson fick dela från herrlaget. Det var en väldigt roande match att titta på, synd bara att de motståndarna skulle få in en boll med 3 sekunder kvar! typiskt.

Idag blev det en sväng på stan för att leta lite födelsedagspresent och för att stilla mitt shoppingbehov lite. lyckades hitta en tröja, en klänning (Tack Matilda än en gång för att du lyckas hitta min storlek!) och lite ringar. Så nu kan jag vara nöjd ett tag.. kanske.
Snart är det dags för säsongens näst sista match! det blir mot Nybro och en match vi helt klart kan vinna, TAGGA NU!



Linda var duktig och lämnade kvar lite muffins efter sig igår (: det gillas !

Dagens upptäck!

På väg hem från maxi gjorde jag dagens upptäckt. TORR ASFALT. Det var nästan ett hallelujah moment. Snön smälter i rasande fart och solen skiner så nu är våren helt klart på g! Så för er som vill känna på lite torr asfalt kan gå till Lorentsbergsgatan och bara njuta!


Sorry mannen

HAHA, kom på att jag var tvungen att berätta en lite komisk händelse som inträffade idag;

Idag (Torsdag) när jag gick till skolan känner jag helt plötsligt att någon kastar en snöboll på min rygg! Jag tittar givetvis bak och där går en helt okänd medelålders man. Jag stirrar såklart och ger honom onda ögat som verkligen skriker ut "fan, vad omoget". Han märker såklart detta och frågar mig "kände du någon där?" sedan någon sekund senare flyger det fram en snöboll på honom också. Då visar det sig att det sitter en liten snorunge bakom en stor snöhög och kastar snöbollar.
Kände mig lite dum som verkligen trodde att det var den okända mannen som kastade på mig.

utslagna

Idag var det dags för föreläsning igen! var ganska så trött då jag bestämde mig för att titta på hockeyn i morse. SÅ typsikt att de ska åka ut redan i kvarten. Ska man heja på Finland nu då eller? eläköön Suomi!
Fick veta idag att mina rumskamrater planerar att lämna mig :( så är det någon som är utan hem under/efter sommaren är det bara hojta till!

I övrigt var jag ute och gick en runda idag och fick se ett berg av fåglar/ankor i alla dess slag utanför slottet.




Tårtbak!

Onsdagskvällen tillbringades i Borgholm med trevligt sällskap. Planen var att vi skulle göra tårta! Det blev en gräddtårta innehållande daim, vaniljvisp, smartis och grädde! och sakerkaka så klart! gott, fast mådde lite illa sen, hade ätit en muffins på kullzenska tidigare på dagen vilket inte var så smart!
Efter svullandet åkte vi mot Wollinska villan för lite trevligt, häng.

"Sverige är så himla heta i OS"

"vafan, ni bajsar ju också"







Onsdag

Time for som PPL!
Ikväll blir det Borgholm för lite tårtbakning! (: förhoppningsvis får jag med mig lite bilder därifrån.


äntligen

Första föreläsningen på nya kursen idag! Skönt att komma igång igen faktist, bara jobbigt att vara för mycket ledig. Ett extra jobb skulle inte vara fel nu! Efter föreläsningen blev det lite kaffedrickande hos Lisa en snabbis senare en snabb shoppingrunda med Marre på stan. Hittade äntligen ett par sammetsleggins som jag varit så sugen på länge nu. Thanx to Maria (: Nu är studiebidraget sjukt välkommet!



New sammetsleggins! (mina tår ser lite mongo ut.. men, ja)

Sweden

Att förlora en semifinal i OS 9 - 1 är faktist ganska pinsamt. Gör om gör rätt!
Att ta en silvermedalj i sprinterstaffetten är mindre pinsamt!

Kalaws

Idag blev det först en sväng på IKEA för att mamma och pappa skulle köpa skrivbord till kontoret. Efter det var det raka vägen till Nybro där smörgåstårta och morotskaka väntade.. inte för att det var det primära målet utan det var för att fira Linda som fyllde 19 år för några dagar sedan! Grattis till henne! (:



Födelsedagsbarnet och mor



Benny och Karl-Erik



Den smarriga morotskakan!

helgen

Nu har man varit ledig i över en vecka, sportlovet är slut och på tisdag drar skolan igång igen. Har varit skönt med lite tid då man inte behöver något på skolan överhuvudtaget. Denna helg har det varit mycket innebandy. I fredags var det Mörbylånga som stod för motståndet och det blev en onödigt spännande match som slutade med vinst med 7 - 6. Lyckades sätta 3 bollar! På lördagen var det dags igen, denna gång mot Färjestadens IBF. Här en lite mer stabil vinst med 6 -1 och även här lyckades jag göra 3 mål! fråga mig inte. Kändes verkligen som ett helt annat läg än vi sett de senaste matcherna, det fanns så mycket vilja och sån kämparglöd. Riktigt roligt att se (:
 

klippet

Efter ungefär ett halvår kände jag att det var dags att klippa mig. Nu är det klippt och jag är nöjd! Kom även hem därifrån 4 tidningar rikare så nu har jag nått att sysselsätta mig med medans jag peppar inför första ÖM-matchen mot Mörbylånga! Så man kan säga att jag gjorde två klipp! (ha) . Så de som vill titta på innebandy ikväll kan komma till skansenhallen klockan 19.00 (:


Borgholm

Blev en mysigt fika idag igen med sällskap av Maria och Jessica. Vi valde nya kondis och konstaterade att man aldrig är i Borgholm längre förutom i sporthallen. Så idag har vi använt oss av borgholms resurser i form av fik och GYM!! Jag har inte gymmat på säkert två år. Men det gick bra, hann med att basta lite också. riktigt nice!

I morgon är det dags för klippet, äntligen! Sen match mot mörbylånga där jag fårr en uppgift jag ska ta på allvar.


soon twenty



Här kommen min utlovande önskelista till mor min!

  • Vita, låga converse, storlek: 5½
  • En BRA plattång som även fukar bra att locka håret
  • Vit klocka
  • Money
  • Nagellack i fin färg
  • smycken


Lotsutkiken

Tog bussen till Kalmar i morse för att träffa Jessica innan hon flyr länet? och flyttar upp till Stockholm. Vi bestämde oss för att satsa på Gamla lotsutkiken och det var väldigt trevligt måste jag säga! Efter det blev det en sväng på stan för att leta födelsedagspresenter. Lyckades ganska bra till slut måste jag säga. Blev dock inte köpt någonting alls till mig själv, en liten besvikelse där!




Gold!

Andra guldet till Sverige genom Ferry! härligt.
I morgon blir det Hockeynatt! (:


för mycket ledigt?

Har verkligen inte fått någonting nyttigt gjort i dag! Blev en lång sovmorgon för att senare titta på reprisen av damkronornas match som spelades i natt. Så ovärt att OS ska vara i Kanada och därmed på natten för oss.. 
Träningen blev inställd också pga för mycket folk som är sjuka så planerna med kalmar ändrades lite så i morgonbitti tar jag bussen till Kalmar istället för att gå på stan och fika med Jessica som snart flyttar till Sthlm! Ska bli mysigt och skönt att kunna göra nåt och inte bara sitta hemma på sin lediga vecka.

På fredag är det dags att klippa sig också! Men vet inte riktigt hur jag ska göra.. lugg? endast toppa?


Time for

Dagen har varit lugn, har haft Maria på besök och bakad kladdkaka som inte blev så värst bra. Ikväll blir det gubbinnebandy i Köpingsvik! HEL YEAH. hahaha. Maria övar lite med klubban i köket redan nu!


Kronobäck

I tisdags bestämde vårt grupp att vi skulle åka till mönterås och besöka den ruin vi skulle skriva en artikel om. Det som egentligen fanns kvar var en mur formad som en kyrka och en liten informations tavla och en jäkla massa snö!




Borgholm - Kalmar IBK











Matchen mot Kalmar IBK som slutade med vinst med 4 -3 !
(Foto Marre)

här kan man va!

Altså.. det händer inte så mycket just nu. Mer än att det diskuteras Wow-Jocke.

Katter <3

Blev en bra kväll igår med massa onyttigheter och skratt i form av katter och Johan glans. Måste säga att katter är ena sjukt underliga och underbara djur.. så många skratt de kan ge en! En av mina favoriter var denna:


over and over again

Måste säga att melodifestivalen faller i mina ögon detta året. den enda som håller måttet är fan Salem som gör en bra låt men som jag inte tror skulle gå så jättebra för i den stora finalen. Men jag hade en sjukt rolig kväll igår med Bella och Hanna! Ni är galna (:

Idag mår man som man förtjänar och ikväll blir det en lugn kväll i Carros nya lya!

23:25

Äntligen klar med den tredje seminarieuppgiften med! Satt i bibblan mellan ca 8.30 - 15.30 = död.
Tur att man fick lite uppfriskande kaffe av Ludvig (:
Efter var det raka vägen för att ladda magen med lite energi och sedan tagga för ssg matchen. Blev dock förlust men tycker laget gjorde en bra insats!

Imorgon blir det lite lunchande med titti och ebba innan de åker tillbaka till söder. På kvällen blir det melodifestivalen hos Hanna och lite partaj, ska bli nice!

Gitarrer & Bas, Trummor och hat

Har nynnat på de två första meningarna på denna låt ett bra tag nu..


Congratz

Ska inte glömma skriva ett litet grattis inlägg till min syster som fyller 22 år idag! Hon befinner sig på annan ort och kan därför inte säga grattis eye to eye.. Men jag var nog snabbast att skicka grattis sms inatt :)
GRATTIS SYRRAN :)



En gammal bild från vår tripp till norra Öland, bör göras om i sommar (:


En dag i backen








Pulka!

Nu är det pulkabacken i äleklinta med lillkusinen som gäller! har gjort varm choklad och mackor så nu är de bar å åk!

La Semlas

Efter föreläsningen idag åkte jag hem (MED BUSS, oj till mig själv) till löt för att umgås med ebba som titti som kommit upp från söder för att hälsa på en vecka. Det bjöds på hemmagjord pizza och hemmagjorda semlor, semlor som jag egentligen inte är ett super fan till men när det var hemmagjort får man ju ställa upp. Låg verkligen bra i magen när det var dags för träning senare på kvällen! Men jag får skylla mig själv.



Snabba caaash

Ikväll blir det bio med Maria! Nu är det min tur att se snabba cash som alla redan verkar ha gjort. Hoppas att det ska vara så pass bra som folk säger att den är. Det är vi och ca 6 stycken till som har bokat biljetter så har nästan salongen för oss själva.
Iövrigt har jag hjälp Carro att flytta så bärt flyttkartonger hit och dit. ganska duktig.




RSS 2.0