julklapp mor?




Mor, jag tror jag har hittat en tröja som du kan ha som projekt när du har massa tid över! Inspirationen hittas på Monki!

oh i hate mondays



Att få vara tillbaka i Sverige, om än bara för något dygn var helt kanon. Solen sken, sällskapet värmde och några lyckade inköp för en vinter i Oslo. Så nu ska jag bannemig inte behöva frysa när termometern glider ner mot -20 som den gjorde flera gånger under förra vintern. När jag satt på centralstationen i göteborg rullade ett tåg in med liggvagnar, jag tyckte det var ett roligt val av namn på vagnar, faktist.
Idag tillbaka till vardagen och på måndagar av någon anledning är barnen extra griniga, även jag. hatar måndagar.

whats up whats up!

Blev igår av med min oktoberfest-oskuld här i Oslo. Kvällen började hemma hos Annika med många nya ansikten och en del välkända. Efter lite velande fram och tillbaka tog vi oss till slut till Norska studentsamfundets lokaler. Även om Jakob inte lyckades rädda vår fina hatt (som någon snodde från hans huvud sprang iväg och gömde sig) såå blev kvällen riktigt lyckad! Vi fick även vara med om skönsång från ett säng studenter som egentligen stod och städade, men helt plötsligt ställde sig i en ring och sjöng Queens - Bohemian Rhapsody, med stämmor!







Vet inte vem av oss som passade bäst i hatten?

the nighthawk diner






På grund av lite lägenhetsstrul har jag spenderat mina senaste dagar hos familjen Näsman/Lerman som har gett mig tak över huvudet och mat i magen, utan dom hade jag nog blivit tvungen att bo på gatan. Är verkligen djupt tacksam för er hjälp!
Tänkte visa er lite hur min uppladdning inför andra seriematchen såg ut, det beskrivs nämligen som en fet amerikansk frulle i form av både det ena och det andra. Allt från fet bacon, till bröd, till chili con carne till blåbärssylt. Mätt i magen rullade vi hem och åt några Oreokex de delade ut.

För er som undrar, vi vann matchen och ligger nu faktist tvåa i serien med två vinster av två möjliga! Inte fy skam altså! Nästa seriematch är inte förrän om tre helger så blir en lång uppladdning inför den matchen. Har inte lyckats få in bollen i målet än, men så länge jag inte släpper in några bollar bakåt så är jag nöjd!

Saknar alla hemma på Öland och Kalmar! Ni vet vilka ni är!



RSS 2.0