Om vi skulle ta och köra på lite vår?



Tänkte börja med att inlägget utesluter just denna dag då det har snöat/regnat idag (fyfan!). Men om man tänker bort det, så är det fan vår. Det har varit ett flertal dagar med grymt vårväder som gjort att livet känns lite lättare. Och något som ökade vårkänslorna ytterligare var när de vita conversen tog sina första steg på gatorna i Oslo. Fick igår veta att jag får jobba kvar på samma dagis i två veckor till, vilket betyder att jag har jobb fram till påsk. Och vid påsk är det dags för lite välbehövlig ledighet som kommer spenderas hemma på mitt kära Öland. När jag kommer tillbaka till Oslo är det bara en månad kvar innan det är dags att flytta hem inför sommaren. Herregud vad tiden går fort. 

kundvagn är bra



Jag och mina kära vän Maria har nu, efter cirka två månader grejat oss en säng! Det blev en grann loftsäng. Nu ska vi bara bestämma vem av oss som ska våga ligga i sängen då den känns lite ostabil, eller så är det bara ren inbillning. Bjuder på en väldigt fin bild från när vi bärde hem sängen i smådelar från grönland hem till oss. Av en ren slump (helt sant!) så stod det en ensam övergiven kundvagn på vägen som skrek att den ville hjälpa oss. Då gick allt mycket smidigare helt plötsligt.

barambambambambambabam



Här kommer en liten titt på hur det ser ut i min och Marias 8 kvm stora rum! Det nya för dagen är att vi snodde med oss en liten plansch på väg hem från innebandyträningen. Så nu pryder SMK vår vägg!
En annan trevlig sak jag har att berätta är att jag har bokat en hemresa över påsk! Så den 20 - 25 april ska jag njuta av Sverige, Öland och allt som hör därtill!

öka takten

Det kliar lite i fingrarna att köpa biljett till årets emmabodafestival.
sommar och sverige nu tack!

Säkert!

I torsdags kväll drog jag och sofia på ren chansning iväg till blå för att (förhoppningsvis) se på säkert! Hade lite svårigheter med att hitta dit först, men sånt är enkelt fixat! Väl där fick vi höra att de skulle släppa cirka 30 extra biljetter i kassan, och kön var lång! men vi kom in! Härligt. En kväll med lite öl, bra musik och gott sällskap, sämre kan man ha det (:





Skid-VM - Check!

Åkte upp med Oscar och hans mamma och pappa för att titta på herrarnas femmil uppe i Holmenkollen. Hade aldrig tidigare sett en skidtävling så jag hade höga förväntningar. Och så härlig dag det blev! Solen sken som bara den och stämningen var på topp! Trots en bra insats från samtliga svenskar blev det ingen medalj. Guldet snodde såklart Northug åt sig, så det var ett jäkla hurr från den norska publiken.
Ikväll blir det att sova tidigt, i morgon är det dags för jobb på dagiset igen!



Delar av den svenska klacken!



Södergren flög förbi



Sämre kunde man ha det



Den stora hoppbacken



Hellner tappade på slutet, men vem är inte trött efter ca 4,5 mils skidåkning? eh.



Fredik följde tävlingen genom radion - " de säger ingenting"



den stora nrk.ballongen


ta mig till kärlek



Det var fint, det var vackert och helt jävla underbart!

(mobilbilden är den enda jag hade i mina ägor från gårdagen)

h-h-h-håkan!

Till helgen blir det full rulle! Fredagen börjar med lite karneval på dagiset där alla barnen och även personalen ska klä ut sig, äta korv och glass. Kommer nog bli en trevlig avslutning på en (ialla fall idag) tung arbetsvecka. Barnen är liksom lite för trotsiga ibland och mitt tålamod lite för litet ibland. På kvällen åker jag och Oscar hem till hans föräldrar som är i Oslo för att titta på skid-vm! Dagen efter blir det tillbaka hem för att senare på kvällen gå på ingen mindre än Håkan Hellström som gästar stan. Kommer bli grymt att få se honom igen, tror det var cirka 3 - 4 år sedan sist, så kände att det var dags! Sista dagen på helgen kommer spenderas utomhus, närmare bestämt holmenkollen. Jag ska för första gången i mitt liv se på en skidtävling, ska bli spännande!


plötsligt händer det

SOM jag har letat efter en väska som uppfyller alla krav jag har på hur en väska ska se ut just nu. Det var bara en sak som saknades, och det var lite size. Denna är på gränsen på för liten, men kunde bara inte gå förbi denna chans. Fyndet gjordes dessutom för en billig peng på H&M!


RSS 2.0