Gossip

En sak som är bra med att vara hemma på ön är att man kan ladda ner lite filmer utan att man hinner bli pensionär innan de är klara!
Nu blir det 4 Gossip-girl avsnitt på raken! wei!


Bella's choice

Under gårdagen var jag, Carro, Alex och Julia bosatta i biblioteket större delen av dagen för att få klart vårt pm! Vi lyckades och idag hade vi redovisning vilket faktist gick bra! (: Uppgiften gick altså ut på att man skulle välja ett event och sedan agera som att vi själva skulle planera detta event. Vi valde att skriva om Pridefestivalen vilket faktist var ett intressant event att skriva om i event synpunkt.

Efter redovisningen kunde jag inte hålla shoppingsuget tillbaka, så jag och sambon emma åka ut till Hansa city! Fyndade ett par jogging-tights, nagellack, ögonskugga, två linnen och två hårband! :) Nu är man hemma i löt för att bland annat ha födelsedags kalas med släkten och äta sig mätt på påskmiddagen som är på söndag!




Semifinal

Det var dags för "men det var goa mackor" att spela semi final i korpen. Dock slutade det med en förlust, lite tråkigt. Men de har varit duktiga! :)






[blaw-bair]

Gillar att ha föreläsning mellan 8.30 - 18.00 idag! Började en ny kurs idag som heter events management, får se om det är något att ha! Är hemma på lunch nu och laddar upp med lite blåbärssoppa!


Fair play

Kom hem från fair play redan igår då vi åkte på världens suraste förlust mot vöikers! I denna sport godkänns tydligen mål även efter att slutsignalen gått.
Har ialla fall haft det trevligt med tjejerna vilket är det viktigaste! Har lite roliga filmklipp som jag funderar på att klippa ihop lite fint, får se om det blir till något bra. Märker ni nog så småningom.
Idag har jag varit duktig och städat och diskat upp och massa. Senare kommer antagligen en tjej och tittar på ett av rummen (:




Jönköping

Idag bär det altså av till Jönköping där Fair play cup ska spelas! Innan dess blir det Zorbas med några av tjejerna, gott!
Så sakna mig inte för mycket nu under helgen!
ciao!


del III



22:32



22:32



22:32




22:35



22:39


Svinö

Planen var som sagt att gå runt svinö med Carro vilket var en väldigt bra idé måste jag säga. Det är ju hur underbart väder som helst ute och därför fick även kameran följa med. Dock blev det inte så mycket bilder, var ju faktist promenad som var tanken..



Tog en liten vilopaus



Carro in tha wood


dagens

Phu, då var det gjort!

Idag har/ska jag:

  • Skrivt Hospitality Management tenta
  • Anmält högskolekurs till hösten
  • Svinö runda med Carro
  • Hämta min cykel som bosatt sig hos Gabriella alldeles för länge
  • Äta våfflor med sambos
  • Innebandyträning

destination unknown

Okej, trots att jag hellst skulle vilja ta första bästa buss till okänd ort, sätta upp ett tält där ingen kan hitta mig och bara blunda tills tentan är över i morgon kommer jag inte undan! JAG MÅSTE GREJA DET. (har lite pepp-talk med mig själv bara)
Visserligen dör jag inte om det blir en omtenta.. men det skulle vara såå mycket skönare att slippa.

bit ihop hanna!


del II



20:45



20:45



21:01



21:01



21:28



21:35


silver

Måste bara visa det fina armbandet jag fick av saralito i födelsedagspresent! så otroligt fint! (:
Tack tack tack!


4,5 hp

Kommer typ behöva gå i ide tills torsdag morgon om jag ska klara denna tenta! hospitality management kommer köttas in i hjärnan och kommer vara som bortblåst på fredagen när färden går till Jönköping och fair play cup!
Iövrigt är min mor & far i egypten och steker sig bruna och göttar i sig rom och cola så det står härligt till. livet ör inte alls orättvist! "framme nu 27 grader varmt"...



Penny joinade oss när vi invigde altanen i vårsolen

del I



19:28 Kortspel i köket



19:32 skåningarna intog soffan



19:44 Håkan & Selle



19:45 Peter har suget i blicken


Lötfest '10

Haft haft en helg i löt och inte haft några som helst tankar på att blogga.
Jag och Linda tog bussen till Öland i fredags och på kvällen var det tacos och senare fick vi finbesök från Skåne som skulle stanna över helgen och joina lötfesten. Trevigt!
Igår var det då dags för lite party och kvällen blev väldigt bra måste jag säga. Tack till alla som kom, tack till alla presenter och speciellt tack till de som hjälpte till att städa (speciellt linda och frida, ni är två klippor!)

Lite bilder dyker upp så småningom! i morgon kanske, men ni kan få se några nu så ni inte spricker av längtan efter bilder...
Denna vecka stavas tentaplugg. suck.






Citatmaskinen

"Lenthy, du bör testa i profil så täcker du nog mer"

- Hanna Sihlman, på väg hem från träningen efter att Lenthy försökt sig på att tetas. Men det fick han äta upp direkt!

Thursday

Skola, skola, skola.
Om en vecka är det tenta och idag har vi skrivit på våran rapport. dags att börja tenta-plugga kanske?

Hade träning idag, skönt, haft "ledigt" en vecka. Övade nytt försvarsspel.. funkade riktigt bra i vår kedja måste jag säga. Ett spel vi ska spela på Fair play som är om en vecka, får hoppas det fungerar bra där!

Iövrigt blev jag av med min systemet oskuld idag. Hade med mig maria som höll mig i handen.


guess

Idag har jag beställt en liten rolig sak som jag har velat ha ganska länge men bara inte köpt! Vad det är får ni se när jag får hem den!
Det är något som kan göra fotograferingen lite roligare och lite lättare!
Någon som kan gissa?

Watch out

"det måste vara något med klockan"



Min 20-års present från min mor och far!
Blev även bjuden på resturang och en shippingtur på Maxi.
Av farmor fick jag en fin liten blomma och pengar!


translate

Har lagt in så flashigt att man kan översätta min blogg till i princip vilket språk som helst. Så är du sugen på att läsa min blogg på japanska så ska det gå alldeles utmärkt! (tror jag, jag kan inte japanska så kan inte kontrollera att det blir korrekt)

Om det är någon annan som vill ha översättning på sin blogg kan en av mina bästa vänner fixa det, Nämligen herr Google. Sök bara; översättning google så får du en kod som sedan ska kopieras in på bloggens kodmall! Svårare är det inte!


twenty at last

Idag är det min tur att fylla år! Har inte blivit så bra sömn i natt så folk inte kan enas om att skicka grattis-sms vid ungefär samma tid, men man får offra sig ;D

Säger också grattis till Linda, Jenny, Patrik och Carl som allihop fyller 20 år idag!

Grattis Hanna

Iår valde jag att ge mig själv en födelsedagspresent som för mig själv egentligen inte kostat ett öre. Jag tog helt enkelt tag i något jag skulle ha gjort sen i Januari.
Här är resultatet:




(För er som inte fattar; Jag har fixat till min nakna ram så den inte längre behöver vara naken)


Eclipse

Nu har första trailern till den tredje Twilight-filmen kommit. Själv har jag precis läst klart den tredje boken så det passar perfekt att filmen nu är på g! Filmen har premiär den 30 juni (:


Bröllopsfotografen

Blev en mysig kväll med lite klasskompisar hos Gurrah B! Det erbjöds lite bröllopsfotografen. Filmen i sig var väl inte speciellt bra men gud vad sugen man blev på att fotografera! Nu kommer jag gå runt och nynna på notes about freedom!

Om två dagar ska man tydligen fylla 20 bast.. då kommer mor & far in och bjuder mig på mat, väldigt välkommet!


presenter






Fick lite roliga saker igår av mina klasskompisar.
Hinken innehöll diverse nödvändiga i saker; En vinflaska, Ett elastiskt bandage, en studsboll, en chokladkaka och en påse med okända tabletter!

Birthdayparty

Blev en bra födelsedagsfest hemma hos Gabriella igår. Dagen började med att vi handlade lite saker till tårtor och bål. Jag hann tyvärr inte vara med och göra tårtorna men Gabriella och Emelie hade gjort ett exemplariskt jobb!
Fick lite roliga presenter av mina underbara klasskompisar. Det blev melodifestival med skönsång (speciellt när roger pontare dök upp) Senare blev det en trevlig utgång på Palace! Lite roliga bilder från festen kommer lite senare, tog inga med min kamera, bara ett gäng med gabriellas.






mycket på samma gång

Igår blev det inte mycket till bloggande. Dagen började med plugg i bibblan som efter två timmar avslutades då alla tre (Carro, Alex och jag) satt på facebook istället. Men lite fick vi gjort innan koncentrationen flög iväg. Efter det blev det en sväng ut till Hansa city för att carro hade en "tom garderob" jobbigt när kläderna bara försvinner sådär ;)
På kvällen satt jag och Emma framför tvn och var lagom uttråkade. Så vi bestämde oss för att gå på bio! Det blev Alice i underlandet som var häftig och bra. Har inte många minnen från den tecknade filmen så att det var som en helt ny film för mig.

Idag är det bakning på schemat! Senare vidare till Borgholm för att spela semifinal i ÖM! Och sen melodifestival och utgång. Hej vilken lördag detta kommer bli!

Good morning, Herr Horst

Vaknade med ett igen-geggat öga och täppt näsa och vädret är inte alls lika fint idag som det har varit tidigare! Gud vilken bra start på dagen, tur att någon uppfann drycken kaffe.
Just nu varvar jag kurslitteratur med HM-magazine, samlar lite inspiration till ett projekt jag ska ge mig in på inom väldigt snar framtid :)


Skit.lack.

Nöjd med det nya nagellacket jag köpte igår! Det är typ smutsgrått och gör sig snyggt på mina naglar tycker jag. Köpte två för 39:- på Cubus. Bättre kvalité än HM!


a new pair of shoes

Idag har det blivit stan med min mor. Lyckades göra av med en del pengar trots att jag bara skulle vara smakråd åt mamma. Men ett köp var något jag har planerat länge att jag ska köpa. Ett par riktiga jogging skor! Så idag har jag joggat på löpband inne på Intersport, lagom kul med publik! Har fått veta att jag springer snett på min vänster fot och nästan perfekt rakt på höger (bara så ni vet)
Köpte även nagellack, glasögon och två vaser till mitt tomma fönster.


22;10


The blind side

Igårkväll blev det "the blind side" efter tips från Basse. Den var inte riktigt så bra som jag hade föreställt mig så det kändes som det saknades en stor vändpunkt i filmen. Men den är helt klart värd att se! Sandra Bullock som i natt fick en Oscars som bästa kvinnliga huvudroll i just denna film.




Serieavslutning

Idag spelades sista seriematchen för denna säsong. Och ack så nära det var att det slutade med oavgjort, men Sandbäckshult lyckades få in ett tur mål men mindre än en minut kvar. Efter matchen väntade chokladmousse, grädde, physalis, saft och rosor på oss i omklädningsrummet. Inte allt för tokigt! (:

Men innebandyn är inte slut för det, nästa helg laddar vi om för ÖM-semifinal!




Valsnäs

Min mor, far och jag tog en runda ner till Valsnäs i det fina vädret. Det var ruskigt fint där nere nu med all snö och alla fåglar som var där nere. Fick bara med min mobilen så här kommer lite halv krassliga mobilbilder.



Alla fåglar som simmade runt



Pappa lekte jesus och gick på isen



Var väldigt snyggt klädd för dagen.
Skor: Sneakers årsmodell -07
Byxor: BIBK års -09
Tröja: BIBK års -07
Jacka: års - 06
Pannband: års 90-talet

yes!

En annan nyhet är att jag fått mig ett sommarjobb idag!
Det firar vi med lite träning!

Grill i skogen

Vart på ett lite annorlunda fördelsedagsfirande idag. Nämligen i skogen. Det var Oscar som fyllde moped och platsen kunde knappast vara bättre. Helt vindstilla och sol, man bara njöt. Nu stinker man rök! Men bara ett bevis på att man har varit ute idag.



Födelsedagsbarnet



Far & Göran



Solglasögonen fick följa med ut idag



Diskussion män emellan



Maja mumsade i sig godis



Här grillas det


Räkmacka

Fredagskvällen spenderades på Sälleberg med räkor och cider vilket uppskattades väldigt mycket hos mig. Även en del godis kom fram. På tvn var det lets dance vilket var första gången denna säsong jag tittade på det, underhållningen var sådär måste jag säga. Hade förväntat mig mer!


Melodifestival

Nu har det börjats spelas massa melodifestivallåtar på radion och de är utlagda på spotify. Vi diskuterade det i bilen på vägen hem från träningen att låtarna inte borde spelas förrän efter melodifestivalen för annars är de utjatade innan plus att vissa låtar kan hinna få mer uppmärksamhet än andra. Jag har inte sett mycket av melodifestivalen detta år men tycker Salems al Fakir har lyckats! En låt jag tror kommer spelas mycket är Timotejis Kom som spelades på Harrys redan igår!

maxis goodiebag

Idag var jag på Maxi en sväng och påväg ut fick jag en goodiebag. Det var lite plockgrejer som en pucko, tvål, schampoo, munskölj och HACKAD VITLÖK? För det första var det en konstig vara att välja ha med i en goodiebag och för det andra, vem använder färdighackad vitlök? Det tar typ två sekunder att pressa en färsk vitlök.. hur lat får man vara?




Slumdog

Gårdagens kvällsfilm blev Slumdog millionaire, åh så bra den är! En film som vann 8 Oscars 2009 och ligger på plats 91 på imdb. Gillar ledmotivet till denna film också, M.I.A - Paper Planes

Hade planerat att stiga upp i tid för att få en biljett till Alex Schulman, men det var mer folk där än vad jag hade räknat med och jag var inte ensam om att inte få tag i någon biljett. Kommer ett tillfälle till snart, får se om jag orkar gå dit igen. Iövrigt blir det nog en promenad i det fina vädret!


dress

Så här såg klänningen ut jag hittade på Gina tricot häromdagen:


Kvällslyx




away

Umgåts med underbara Carro idag och det blev en fika och diskussioner som var både glada, konstiga, allvarliga och tjejiga. Blev en runda på stan där jag tog fasta på begreppet ögonshopping. så fruktansvärt frustrerande, men är man student så är man. Någon rik snobb kan väl skänka lite till behövade?

När man tittar ut genom fönstret längtar man tillbaka till veckan på Gran Canaria där solen sken och man kunde koppla av! Jag och Linda var där en vecka precis innan jul och bodde på playa del ingles. Ungefär vid tolv tiden letade sig solen fram mellan molnen och man fick passa på att sola och bada i poolen. Varje dag tog vi en promenad, oftast ner till stranden där det kryllade av människor av olika typer. På kvällarna var det party som gällde och man fick ett bevis på att man har sjukt knacklig engelska.



Ett minne blott

RSS 2.0