snart

vid tolv blir det fika med tjejerna för att rensa tankarna lite innan tentan! verkar som att alla är lika nervösa som mig.
JAG DÖR!

fortfarande sjuk!

Varför kan jag inte bara få bli frisk nu? har snart varit sjuk från och till i två veckor, hela tiden är det nya sjukdomar.
Mamma har varit inne hos mig hela dagen och hjälp mig att plugga, ge mig nåt och äta och stöttat mig då jag ibland känner mig ganska hopplös inför i morgon. Det är altså dags för min första tenta och då jag inte har varit på topp känns det som att tentan kan gå precis hur som helst i morgon. Får hålla tummarna! ta min blåbärssoppa och choklad innan.
skriver vid 14.00 i morgon och fram tills dess kommer jag vara sjukt nervös!

två dagar kvar!

Gick upp tidigt idag för jag inte visste vilken grupp jag skulle vara i på affärsinformatiken. Det visade sig vara grupp nummer två som idag var inställd pga sjukdom! Gutt! mer plugg till tentan...
Om två dagar skriver jag altså min första tenta och jag har absolut ingen aning om hur det kommer att gå, just nu känner jag mig helt vilsen i turistsjungeln. hoppas det klarnar snart!

Igår blev det en paus från pluggandet (igen) med lite bio! Flickan som lekte med elden, den var bra! men det kändes lite kusligt att cykla hem i mörkret helt själv efter det.

På fredag är det seriepremiär i innebandyn! Färjestaden står som motståndare. så 20.00 i Borgholms sporthall är det som gäller! PEPP SOM TUSAN! hoppas man är helt frisk till dess bara, måste vara det!



Bänkad i sängen för att plugga!

en helg som gick

Idag började dagen med att byta hårfärg! blev lite mörkare och lite rödare.
Drog till borgholm för att titta på dammatchen som amn egentligen skulle varit med på om man inte var sjuk :/ Men vinst blev det och vi spelade riktigt bra!
Ikväll blir det bio med lite klasskompisar! :)


%#h!!&

ÅH MIN DATOR ÄR STÖRD!
någon datanörd som kan hjälpa mig?

sjukling

det händer så sjult mycket nu!
I fredags var det dags för match igen, denna gången mot SSG, de åkte på stryk! vi vann med 8 - 3 och jag åkte hem som en nöjd tjej.
Lördagen började med plugg ute i solen då jag tycker att jag är aldeles för blek! På kvällen var det dags för Idas födelsedagsparty, som för min del inte varade allt för länge då jag hade fått feber. INTE NICE!
Dagen efter var det planerat att jag skulle in till kalmar och titta på en lägenhet! jag var piggare, så vi åkte! blev väldigt kär i den även om vi inte fick den då budet blev väldigt högt. lite synd men, det är bara att leta vidare.
Under måndagen sitter jag och pluggar igen och känbner att jag börjar få mer och mer ont i mitt ena öra. fick nästan tårar i ögonen så ont som det gjorde. dagen efter var det bara raka vägen till sjukhusen, jaha då hade man öroninflamation och ska käka pencilin i 5 dagar. kul.
Nu sitter man här halv döv, med hosta och näsblod lite då och då.

Nu har jag precis kommit hem från Arta, tittat på idol och ätit godis. så i morgon funderar jag på att gå en lång runda i skogen, för springa går nog inge vidare nu.  
På lördag blir det jobb hela dagen och sedan party party!



På väg till matchen i fredags blev jag stannad av ett gäng får som hade rymt!


I <3 ESS



Hittade en bild på vårt team från sportsittningen! Me like!

plugghest

Plugg hela dagen lång! känns som mer än ett heltidsjobb att gå på högskolan.
Ikväll blir det träning igen, skönt!

föreläsningsfri dag i morgon som kommer innebära plugg.

oj vilket varierande blogginlägg.


Jag måste börja fota igen!


Gasque med dåliga mobilbilder








fix you

Igår var det då dags för Gasque! helt underbar kväll :) Det var lite mat (tre rätters), tal, lite dans från det vinnande laget gruppsex! (woho vi vann!) sen var det avslutning med de nya generalerna och coldplay. Får säga grattis Lisa & Joakim som blev generaler!
Efter det mellanfest hos lange, igen. och sedan kåren. igen.
Så nu är man en etta minsann!

idag kravlade jag mig ypp vid halv 9 för att göra mig i ordning för innebandymatch i färjestaden. trots förlust tycker jag vi gjorde riktigt bra ifrån oss!

Gasque!

Nu är man redo för att bli etta!


INSPARK

Steg upp vid 7 i morse för att göra mig i ordning för insparken! leker stod på schemat och "kläder som tål vatten"
Första leken var irlänsk julafton då man först skulle dricka eller hälla en öl över sig sedan springa 10 varv ´runt en pinne och tillbaka "gruppsex" lyckades knipa andra platsen! sen var det 11 lekar till som skulle göras. Sjukt roligt hade vi :)






(Shoten innehöll grädde och flytande margarin!)

full fart mot helgen!

Jag har nu börjat plugga! Idag tog jag fram mina anteckningar och läste igenom dom. Känns inte peppande alls faktist. och om mindre än tre veckor är det dags för första tentan. Hur ska detta gå?

Nu sitter jag hemma i löt, inte varit hemma på nästan 2 veckor så känns skönt att vara tillbaka. Ska dock åka in till Kalmar om någon timme igen för att ha någon introduktion på biblioteket.
Ikväll kommer Ludvig till mig, blir idol och kanske palace.

Sportsittning!!

Igår kom man hem efter två dagar i ekerum med turismklassen. Två roliga dagar men också tröttsamma vissa stunder. När man kom hem var det bara att skynda sig hem och duscha, sätta på sig sportkläderna och sedan bege sig mot kåren. Det var dags för sportsittning!
Jag och mitt fotbollslag var finast tycker jag. Hoppas på att få tag i vår lagbild vi tog.
Efter sittiningen var det dags för mellanfest hemma hos " Langos" där det var 100 % dans!





Selma och Carro på sittningen & Niclas och Joakim på mellanfesten

ekerum tomorrow

Varit hos arta idag igen och gjort klart tröjorna! Så på sittningen på onsdag kommer vi vara snyggast!
annars idag har det varit föreläsning och info om PM. Fick även information om vår exkursionsom är i oktober. Redan kommer vara i småland! WEI. haha. Vi blev indelade i grupper och min grupp ska jobba med Hultsfreds kommun. Och vi får inte skriva om hultsfredsfestivalen. HM!

Annars är det packning inför morgondagen då klassen åker till ekerum för att lyssna på föreläsningar och bada och lite annat. Får hoppas det blir skoj!
Är fortfarande lagom förkyld, inte så nice. hoppas det går över fort, och nej, det är inte svininfluensan.



Lisa B och Selma kämpar med sina tröjor


Nu ska jag läsa igenom Turismens begreppsnyckel innan man somnar. Upp tidigt i morgon!



Kosta outlet

Idag har jag för första gången besökt kosta outlet . JAg och ludvig gjorde en liten söndagsutflykt dit. Det var ett fint ställe men inte mkt kläder i min smak. köpte bara två böcker och två fula svettband till sportsittningen på onsdag. Blev dock lite förälskad i en del glas som fanns där. Varför ska glas vara så dyrt?

Någon som har en fin lite längre klänning att låna ut till min innan lördag?

Ikväll drog jag till Arta där vi skulle fixa lite klädér till sportsittningen. Lisa prövade sin sumodräkt, sjukt snygg, haha!



coffe

Igår på kräftskivan sa jag av någon anlendning att jag skulle behöva ha en kaffekokare i lägenheten. Då utbrister min mormor att hon har en kaffekokare som bara kokar två koppar åt gången. Perfekt tänkte jag då det oftast bara är jag som ska ha i lägenheten. Så nu kan jag få lite riktig kaffe och inge snabbkaffe!



sämsta bilden men det får duga!


kräftis

Just nu sitter jag är i vassmolösa på årets sista kräftskiva (tror jag). Sitter och väntar på att tävlingsdeltagarna ska lösa sin pappers trekant. De har säkert suttit i en halvtimme men inte haft några större framgångar någon av dom. Får se om de klurar ut de snart!

I kväll och i morgon blir det lite emmaboda :)



Linda och jag på kräftskiva

NOLLA

Jag har varit väldigt oaktiv denna vecka. beror mest på att jag knappt suttit på datorn alls då det varit inspark med massa aktiviteter. Det började i måndags med upprop och den första sittningen direkt efter. Det var massa spex, drickade, dansande och käkande.



Danstävling mellan schnappi och star wars figur.

I onsdags var det dags för det stora garden partyt vid kåren. Helt underbar kväll med massa dans och skrikande! Blev an snabbis till Km efter innan man drog hem och somnade på en sekund!
Förutom fest har vi hunnit ha tre föreläsningar i turismvetenskap a! helt ok än så länge, lite nervös eftersom tentan är om redan 3 veckor!




RSS 2.0