tack och adjö





Lördagen bjöd på sista festen innan hemfärd. Kvällen började hemma hos Madde där det var lite fotboll, lite dans och lite ölspelande för att sen dra ut i vimlet. Det dansades kvällen ut och blev åter en promenad genom Oslo. Säger tack och adjö till Oslo för denna gången, men på återseende!

Fint skare va



Igår firade jag och Maria varandras födelsedagar genom att gå ut och äta på resturang. Vilket absolut inte tillhör det vardagliga i denna staden. Efter en liten miss med tiden, blev det till slut en italiensk resturang som låg ett stenkast från Karl Johan. Även om pizzan inte ser mycket ut för världen var den väldigt god, en äkta italiensk pizza, säger en del. Fin kväll!

Eyjaf... öh?


satan i gatan



Vilken helg! Party, limousin-åkande och en promenad genom oslo klockan sex på morgonen!

Im in love with judas





Hittade något jag aldrig sett innan faktist, en ringklocka eller klockring?

bildresumé 17 mai!


1. Ph provade solbriller 2.  Den ståtliga gatan Karl Johan var knökfull 3.  Den svenska kungen hade dammat av trumpeten 4. Det blev lite poserande framför slottet (ursäkta att jag ser ut som ett mongo) 5. Dyr sushi på akerbrygge avnjöts

congratz



(Vi var inte så deppiga som det ser ut)

Igår fyllde Norge år och alla norrmän bli patrioter. Sjunger nationalsången mitt på ljusa dagen, skrämmande. Nädå, det var en trevlig upplevelse. Hela Karl-Johan vimlade av människor och man såg vilja som var norrmän och vilka som var svenskar. Norrmän var de som var piffiga och bar på bunad(?) altså folkdräkt. Svenskarna var de underklädda, lite dreggiga med solglasögon (bakis). Dagen bjöd på slottet, sushi och en övernattning hos fia. Grattis i efterskott Norge!

karatefylla? nä, kebab.





Igår blev det party hemma hos Kajsa. En kväll som istället för utgång slutade med en kebab och taxi hem i regnet i sällskap av Maria Berkland. Ikväll nalkas det hockeykväll här på kanslergate! Go Sweden!  

peace and love!




vinden har vänt



De senaste dagarna har det bestämts tre saker som gjort mitt humör till det bästa. När man har många saker att se fram mot glömmer man bort det som är jobbigt just för stunden. Efter ett sms från min älskade storasyster där hon skriver "Hipp hipp hurra! Den 23:e juli firar vi din födelsedag, boka inte in något annat då!" För att senare skriva " Du är ledig från jobbet och din biljett ligger på mitt skrivbord. Grattis på 21-årsdagen" Det är vår allas håkan som väntar på mig!
Den andra är att jag, frida och frida ska åka ut på en liten roadtrip till diverse platser i Sverige. Blir en bra liten semester innan jobbet drar igång sen. Ett stop är i alla fall Karlsskoga, Värmland! pax.
Den sista och absolut inte sämsta är att jag ska få återse Borlänge när det är i sitt finaste skick! Det är fyra år sedan jag var där sist, och nu är det dags igen! Det är festivalen Peace and love som på nytt ska få upplevas med ett härligt tibrogäng och många många fler!

fiiiiire!



I Oslo händer det stora grejer, idag brann det i ett lägenhetshus cirka två kvarter från där vi spelar innebandy! Detta var negativt för mig och Maria då bussen vi åker egentligen kör förbi denna gata, men nu hade de varit tvugna att lägga om rutten. När man inte känner till området skapar detta problem, men då man ibland har lite tur stötte vi på lite känningar som kunde hjälpa oss på rätt väg igen!

en fin liten teckning



Tänkte visa min present till min syster. Hade känt mig jätte stolt om jag kunde skriva att det är jag själv som har målat bilden, nu får jag dessvärre erkänna att det är en jobbkollega från dagiset. Kändes som att det får vara slut med alla opersonliga presenter man lyckats ge bort med tiden. Inte nog med att jag gillade presenten, tror nog att frida gillade den ännu mer. Ett plus till mig!
(Hade inte orginalbilden på datorn, men några av er som läser bloggen har säkert sett den. Tycker det är på pricken!)


hanna prövar något nytt;part I



I lördags drog Maria med mig till ett "asgott sushiställe" och jag följde skeptiskt med då jag aldrig tidigare fått för mig att äta det. Tänkte Avocado och lax kan väl inte vara så hemskt äckligt. Och såhär i efterhand kan jag väl ge sushi 3,5 av 5 uttrar.

det som en gång var så fint

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut
Är det nu, nu som det tar slut

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
Det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
Låt det va som i en film
Snälla bli min igen
Låt mig få kvar, ja, låt det va

Du tar bort min hand från din arm och flyttar bort
Ingenting jag säger spelar längre någon roll
Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
Får jag ens ha kvar dig som min vän?

Knyter mina skor och går tillbaka in igen
Sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem
Letar efter nåt att säga som kan ändra allt
Något mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
Låt det va som i en film
Snälla bli min igen
Låt mig få kvar, låt det va

RSS 2.0