frös häcken av mig

Haft en riktig slappisdag idag, skönt! Var dock ute på en hemsk joggingtur där jag höll på att frysa häcken av mig. Är inte vad vid -7 grader och springa fortare hade jag inte riktigt krafterna till idag. I morgon blir det lite text handledning och sen hem och packa! På torsdag blir det att gå upp i ottan för att ta sig till Ullared på något sätt. Blir spännande om jag lyckas ta mig dit i all snö kaos. Ska nämligen hem nu i helgen (igen) för att besöka tandläkaren, göra klart projekt och äta mitt första julbort för året. Kommer sitta fint i kistan.

Förövrigt saknar jag Marre som är och guttar sig i Thailand för tillfället. Men om en månad är hon hemma i alla fall!


Only girl in the world

Här har vi killen som har förstått innebörden av inlevelse!


check!

Av någon konstig anledning hade jag fått för mig att tentan skulle vara klockan nio idag. Så klockan ringde vid halv sju och det var bara att kliva upp, käka frukost, snabb checka anteckningarna och gå in på It's learning för att kika så att allt var som det skulle, inga uppskjutna tentor eller nåt. DÅ, ser jag att tentan börjar klockan elva istället. Men inte klagar jag, var bara att lägga mig och sova någon timme till!
Och tentan gick bra, mycket skönt.
Dock var det kämpigt att ta sig hem, cykla i slask och blåst är ingen hit!

När mamma och pappa var på besök förra veckan blev det lite shopping. Hittade en snygg typpåse som jag letat efter länge. Hittade den på hm för en billig peng. Men ska nog önska mig en till i julklapp :) 


Första advent

Helgen har tillbringats tillsammans med the book of digital photography, i morgon är det tenta som står på schemat. Hoppas verkligen denna tenta går vägen då den förra inte alls gjorde det. Det känns som att det börjar gå mot slut tampen i skolan trots att det är väldigt mycket kvar att göra. ´
Diddi kom förbi på en kaffe idag, trevligt med lite sällskap och en ursäkt att ta en paus från pluggandet. Nu på kvällkvisten kände jag att det var dags att ge upp pluggandet, värma lite glögg och spendera tiden framför Söndagsfilmen.



Lite adventsmys med både glögg, tända ljus och julpynt!



Diddi försökte sig på ett förhör

Water



En av bilderna till mitt slutprojekt jag har nu i skolan! Mitt projekt går ut på att illustrera ordspråk, och någon kanske kan lista ut vilket ordspråk detta är?  Planen är att få ihop 5 eller 6 stycken bilden, än så länge är tre stycken klara, får se hur det går till slut. 
Tur att man har en pojkvänn som ställer upp på allt <3

snabbhelg

Jag hade skrivit ett jättelångt inlägg om min helg.. men när jag skulle publicera det hade jag loggats ut och allting försvann. Därför gör jag istället en väldigt kort resumé över helgen.

Fredag: Hämtar Oscar, Lufsa hos mormor och mofar, Fika hos Oscar mormor, Löt, Kalmar och utgång på byttan nattbussen hem.

Lördag: Innebandy x 2, Frukost på Nya Condis med mamma, kroppkaksfest i löt, klubbfest i Nickebo

Söndag: Hämta Linda, Snabb fika i Nybro, Hockeymatch, bastu

Måndag: Fotografering till projekt, Thai Silk, Hemfärd

Tisdag: Skjutsa Oscar till stationen, Ringer på min dörr - Oscar är tillbaka (Tåget var försenat till Köpenhamn och missade därför sitt flyg) Hockey i Kristianstad (igen)


Matchbilder Kristianstad - Nybro


Drottningen och pärlhalsbandet

Delar från det senaste grupparbetet där lotten föll på mig att stå framför kameran istället för bakom. Temat var att illustrera en saga som vår lärare läst upp för oss, fast i den tappningen handlade det om prinsar, häxor och prinsessor. Nu skulle vi istället för häxor och prinsar göra en moderniserad och vardaglig historia. Vår saga gjorde om facebook till en häxa som snor ungdomar och vuxnas tid!




Ett urval av 15 bilder

feeling


Oslo vol. 2

Nu är jag på väg hem efter mer än en veckas "semester" i Oslo. Tanken var att jag skulle åka hem i tisdags, men då lektionerna försvann från schemat passade jag på att stanna lite längre än planerat. Har inte haft så mycket för oss, varit på lite små promenader, lite shopping, lite utgång och massa chill! Kallt som tusan var det också, första snön jag fick se detta år, lär väl bli mer antar jag.




Mot nya vidder

Sitter just nu på en buss mot Oslo, med en liten mellanlandning i Göteborg! I sätet brevid sitter två läskiga mså tjejer och glor konstigt på mig, framför dom sitter två indiska "tanten" och försöker förstå sig på hur en dator fungerar, killen brevid mig har sovit konstant sen vi gick på! Får hoppas resan går fort nu, har i alla fall tre saftiga gossip girl avsnitt väntandes och lite annat smått och gott!

Denna gången ska jag verkligen försöka vara mer aktiv med kameran. Tanken är i alla fall att jag ska försöka ta de första bilderna till mitt projekt när jag är i Oslo! får hoppas det går bra (: Oj, nu rörde sig killen brevid mig.. men nä, han vaknade inte.

Vi hörs!

Träning a la Hanna

Eftersom träningsvärken lagt sig ganska bra efter den hårda träningshelgen kände jag att det var dags att keep it up så att sä! Skulle köra en egen variant på den cirkelfys vi hamnade på i söndags. Mitt enda problem var att jag inte äger gympaplattor, kettleballs, skivstänger, långa träpinnar eller några tyngder över huvudtaget. Så nu gällde det att vara kreativ helt enkelt. 

Gympaplattan ersattes med en ryamatta som jag la en handduk på, kettleballs och tyngder ersattes med "Introduction to thermodynamics and heart transfer" och "Materials, Science and engineering - an introduction" men det går även bra med annan litteratur, beror på hur mycket tygnd du orkar med (Någon nytta ska jag väl ha av att ha Johans gamla studentlitteratur ståendes i bokhyllan). Den långa trä pinnen ersattes av det mest lika jag hade hemma, ett skohorn! Nu efterhand kan jag säga att jag blev nog nästan minst lika trött som jag var i söndags. Så ett tips för alla studenter, eller allmänt snåla människor, använd det som finns i hemmet istället för att köpa dyr utrustning! Till hjälp för att få allt flyta på och slippa hålla koll på tiden hela tiden använde jag mig av denna intervalltimer.


<3



Om två dagar får jag träffa min kärlek igen!
Fick ett trevligt paket på posten idag också, väldigt passande! TACK (ni vet vilka ni är :*) Så nu ska det skapas så hjärnan glöder, resultat kommer om ca en månad kan jag tippa på.

Nu, en långpromenad i höstvädret!

Vinden har vänt

Rubriken säger nog en hel del om hur jag känner mig. Har verkligen haft en period där allt känns lite jobbigt och ingenting har varit speciellt kul. Men, vinden har vänt. Jag har mycket att se fram mot nu och det gör att allt blir lite roligare. Allt tack vare nära och kära som stöttar och pushar, evigt tacksam!

Sen jag skrev sist har jag haft en trevlig kusin på besök som resulterade i en rejäl träningsvärk. Det är Linda jag pratar om och hon tog med mig på två ganska hårda träningspass på Friskis och Svettis. Måste erkänna att det var härligt att svettas som en gris, I liked it! På lördagen blev det shopping för fulla muggar och kontot blev magrare och magrare, men jag var nöjd med mina inköp! På kvällen blev det Partaj på Slagthuset här i Malmö. Gillade att det kom fram en kille till Linda och skrek och härjade om att lasermannen var på slagt, kanske sant, jag såg honom då inte! DÅ jag har varit dåligare än dåligast på att dokumentera så får jag hänvisa till Lindas blogg som finns länkad i bloggen. Tack för en kul helg kussen min, vi ses om några veckor igen!

I skolan börjar det hetta till rejält. Slutprojektet är inlett och tankarna går mestadels till hur jag ska lösa denna stora uppgift. Är det någon som känner att ni skulle vilja agera modell är det bara att hojta till! I gengäld kan ni få lite kvalitetstid med mig, inte fel va?

I helgen bär det av till Oslo igen! Fasar lite för den 7,5 timmes långa resan dit, men får hitta på något roligt sätt att underhålla sig på. Någon som har lite roliga tips? Har i alla fall tre osedda gossip girl avsnitt på datorn som bara längtar efter att bli visade för mig. Blablabla.



Har varit på min livs första stand up också! Och ja, jag sitter längst fram i mitten. Komikern på bild är Al Pitcher, mycket galen och impulsiv man. Men hade en fruktansvärt rolig kväl!


RSS 2.0