fundering

Var ute och gick i naturen och fann en okänd fågel, någon som kan identifiera denna skapelse? kan det vara en uggla?


Paus.





Finns inte tid eller ork till detta nu! Men jag mår bra, sen sist har jag klippt av mig håret, lekt vid byrums raukar, boxats, sett sista delen av harry potter, varit på söndags strand och bakat kanelbullar och ganska mycket mer. 

du kan skratta och låtsas som ingenting



Men denna väskan var det kärlek vid första ögonkastet! Gillar att man kan göra sig kap även i Borgholm. Köpt på Tekla T och kommer nog användas flitigt i sommar!

PEACE AND LOVE

Nu har man kommit hem efter att ha spenderat de senaste dagarna på peace and love festivalen i Borlänge. Och herregud vad stort det har blivit sedan jag var där sist. Men jag gillart! För att göra en liten snabb resumering för er hur jag upplevde festivalen.

Festivalens...
Snyggaste: Gustaf Norén, Han, han, jag blev kär. 
Fulaste: SJ, de gjorde en fuling och gjorde så ett helt gäng festivalbesökare blev strandsatta i Uppsala, vi kom cirka 4,5 timmar för sent till Borlänge än vad som var beräknat. TACK SKA NI HA!
Bästa spelning: Håkan tar nog hem priset, han avslutade precis som han ska göra! Bjöd även på konfetti, det tycker vi om.
Besvikelse: Men Bob Dylan vad jag blev ledsen på dig. Som liveartist hamnar du och Ulf Lundell numera i samma fack! Och det är inte positivt.
Klantigaste: Annie Brodin som tvättar sitt hår med Loka med smak av jordgubb och guava istället för vanligt kranvatten. Det luktade gott i alla fall.
Citat: Denna får nog gå till fröken Bengtsson som drar till med något i stilen "Alla kan väl inte se ut som JLo"
, Detta medförde att vi internt kallade campet för "Vi som inte blev som JLo"
Överraskning: Att det är skönare än vad man tror att sova utan luftmadrass, gräset duger alldeles utmärkt fyra nätter i rad! Här måste jag även ha med chocken över att journeys sångare var en ung asiat och inte en gammal gaggig avdankad hårdrockare som vi hade föreställt oss.
Bästa festivalmat: Denna är svår, men tror den går till Tacotallriken som jag, Emma och Nisse åt klockan halv tre på natten i gräset mellan området och campingen.




Fler bilder kommer när jag har lämnat in mina engångskameror, fint skare va!


RSS 2.0