ny pp



Oscar Mörhammar skaffade ny profilbild på facebook, ganska snygg faktist.
haha (:

vilsen

Finns inte rikitgt någon inspiration till detta.
Inte på topp helt enkelt.

hardcore

"Servera med lingonsylt. Hardcore-ölänningen vill dessutom gärna ha grädde eller smör till, men det är för mäktigt för min smak. En grönsallad till kan kännas fräscht, men det skulle definitivt inte hända i ett traditionellt öländskt hem"

Från ett recept på vad man gärna kan servera till lufsa. Jag är altså en Hardcore-Ölänning!
Smör ftw!

Okej, jag vill ha lufsa.
Jag ska göra egen lufsa, bannemig!

student igen, äntligen

Idag är nog första dagen sen jag började kursen som jag känner mig som en äkta student. Idag var första gången någonsin som jag satt på skolan (frivilligt) och pluggade till tentan. Anna joinade mig någon timme, men sen satt jag helt själv i ungefär två timmar till och verkligen pluggade. och som jag njöt!'




Förövrigt handlar jag på samma ICA som Tobias Linderoth! (I alla fall hans dubbelgångare)

bygdøy en söndag

Kan erkänna att jag inte har varit super aktiv med kameran i helgen. Hade i alla fall med den när vi tod en liten söndagstrip ut till Bygdøy och Holmenkollen. Oscar och jag fick sällskap i form av Linnea och Jocke som hade med sin kaffe och kex. En helt underbar dag helt enkelt. Dock hittade vi aldrig det perfekta stället att glo över byn i holmenkollen, men det var en mäktig syn ändå. Oslo är en fin stad trots allt.



Vi laddade med halvkokta ägg



Stranden vid Bygdøy, tanken var att vi skulle fika på den lilla berget men eftersom både jag och Oscar trampade i bundbajs precis där så skippade vi den tanken.



Sällskapet för dagen



Utsikten från vår lilla picknickplats

oschlo

Lite Oslo


kempe gutt



Veckans bild uppgift i skolan

Förklaringen till bilden håller jag för mig själv dock. Så ni får tolka den som ni själva vill.

Kommer nog bli dålig uppdatering här på bloggen några dagar framöver. På tisdag kväll är jag åter på svensk mark och har förhoppningsvis en hel del bilder att dela med mig av. Har laddat upp med dator, tidning, skolböcker, godis och en full laddad ipod! så resan borde gå på ett kick!

elle

Dagen började med nybakta frallor från kvarterets konditori, inte fel alls! Lunchen med Greta blev tyvärr inställd då hon åkte på ett grupparbete i sista sekund, synd. Istället har jag varit ute på en cykeltur i malmö och uträtt diverse ärender. Blev så nöjd när jag såg att nya elle hade damp ner i lådan (ännu en bortförklaring till att inte plugga) Den får följa med på min 7,5 h bussresa i morgon.

Dags att avnjuta dagens lunch i form av rester/det som fanns hemma! maaajs.


plus minus noll

Sverige förlorade mot Holland
Men jag tror jag vann kampen mot uppsatsen!
I morgon äre heldag i skolan, på torsdag blir det lite häng med Greta och på fredag Oslo!
Kommer bli en bra vecka det här.





Vem du än är var du än är

Sverige, Sverige älskade vän
En tiger som skäms
Jag vet hur det känns
När allvaret har blivit ett skämt
När tystnaden skräms
Vad är det som hänt


punctum hit och dit

Dagen kommer att enbart satsas på att skriva klart min uppgift till i morgon. Hitta en bild där som innehåller både punctum och studium! herregud. wish me good luck!


don't think twice



Har en chill dag idag.
Dagen började med att precis innan jag ska cykla till skolan läser jag att lektionen är inställd. Väldigt passande så uppgiften till dagens lektion inte var speciellt lyckad...eller gjord. Till kvällskvisten blev det en go räkmacka och lite innebandy, inte fel!
Måste hitta motivering till att plugga fan - Te, Dylan, inget internet?

fireflies



Min kusin Linda har börjat blogga också! Ni hittar henne här!


vad sa du?



Dagen började kanske inte på bästa möjliga sätt. Det är bara att glömma och istället tänka på att jag fick höra idag att nästa gång jag ska hem så har min mormor sagt att hon kan göra kropkakor till mig om jag hör av mig i tid. Och Tina har erbjudit sig att bjuda på lite lufsa. Då känns allt så mycket lättare igen.

overdrive



Gillar att en totalt fel exponerad bild kan bli ganska bra.
I morgon är det redovisning, sen helg!
På lördag äre party och om en vecka drar jag till Noooorway!

urbant



Nya uppgifter - mer kreativitet - mer motion?

Idag har jag seriöst funderat på att skaffa mig ett riktigt gymkort! Fast är också sugen på att spela tennis, någon i malmötrakten som är game? Inga tidigare erfarenheter krävs.

stilleben


Alla vill ha friska bröst!

Stöd cancerfonden genom att köpa det rosa bandet, något jag gjorde idag. Dagens gärning som är något litet till något stort! Som sagt, alla vill ha friska bröst!


orange


bullä

Har haft en trevlig helg hemma på Öland! Blev både jobb och en titt på skördefesten. Blev bland annat en god soppa vis gamla skolan i löt och senare lite häng i kårehamn. Lite ledsen över att jag inte fick varken lufsa eller kroppkakor. Det är lite illa faktist! Man kanske skulle ge sig på ett eget försök?
Nu är man tillbaka i skåne och eftersom det är kanelbullens-dag idag blev det självklart en bulle till kaffet.


RSS 2.0