GRATTIS!

Idag säger vi grattis till finaste Gabriella 21 bast! Känner mig lite dålig som inte kan medverka under denna dagen, men det tar vi igen nästa gång vi ses, de vet du!





styrkepass på gatan = gratis

Min blogg kommer nog hädanefter vara en snapshot-bilds-blogg!
Så här bjussar jag på en bild med dagens bravad!



Lite synd att det är baksidan som syns här, för det är faktist en fin byrå vi lyckades buda hem för hela noll kronor. Ett kap enligt mig.

fan, inte blommig

Den här vill jag ha, I BRUN! fan.
Perfekt modell och material.
åh.




Alla hjärtans dag

Igår var det som bekant Alla hjärtans dag, och även om jag har statusen "I-ett-förhållande" så gjordes dagen inte till något spektakulärt. Mannen kom hit, vi lagade lite mat och sen chillade vi resten av kvällen. Mer flashigt än så blev det inte, mer än så behövs inte. Men ändå tyckte det fanns en good feeling över hela dagen igår, vet inte hur många människor jag såg som hade en bukett med blommor i handen. En fin gest enligt mig (:




En av många bukettgivare som jag fångade på tåget hem från jobbet.



Mitt kärleksbidrag, ett egengjort hjärtkort.

view



Bjussar på en bild som visar utsikten från lägenhetn vi bor i. Jag är ju alltid fascinerad av häftiga vyer och att kunna se en stads skyline, och nu i Oslo så kan jag få uppleva detta varje dag. Inte nog med det är det havsutsikt också, dock syns detta väldigt dåligt på denna bild.

Mitt liv just nu är mycket jobb. 8 h per dag 5 dagar i veckan, så låter min melodi. Men jag trivs ändå mer och mer med barnen och kommer in bättre och bättre i jobbet. Just nu är det oklart hur länge jag kommer vara kvar där. Det är allt från en vecka till flera månader. Det återstår och se!
En stor nyhet i mitt liv är att jag har skaffat mitt första riktiga och egna gymkort! Nu blir det till att åka av, inget latande här inte! På lördag klockan två har jag och Sofia (En jobbarkompis och nyfunnen vän kan man väl förklara henne som) bestämt en dejt på gymmet. Och på onsdag, altså om ungefär en vecka snörar jag åter på mig innebandyskorna och tar med mig klubban ut på planen.  Jag och Maria ska träna med ett lag som heter Sagene, ska bli kul att spela lite igen.

Det går bra nu!





by night



Nu börjar man komma in i rutinerna här i Oslo och det funkar helt okej. Just nu är alla barnen sjuka på dagiset så det var 2 av 9 där idag, varav tre vuxna som jobbade, lyx! Tog en runda på stan efter jobbet där jag fyndade ett linne för 40 norska riksdaler. Kameran fick dammas av lite och arbeta. Blev lite nattbilder tagna ståendes på Karl Johan.

För övrigt har jag och Maria fixat ett boende som blir vårt hem fram till sommaren. Så nu är vi på jakt efter en våningsäng som vi ska ha i rummet, någon som känner till en ledig, hör av er till mig!

RSS 2.0