Åkrahälls bal










Proooom

Har idag gjort mitt uppdrag som frisör/fotograf. Dagen började med att sätta sig på en buss mot Nybro för att hjälpa Linda med hår-förberedelserna inför hennes bal. Jag är inte hax på hår, men lyckades nog hyfsat. Hon grät inte i alla fall och det var mitt mål för dagen.
Sedan var det dags att åka vidare mot Kalmar där det var dags för lite fotografering i slottsparken och man fick lite deja vu känsla då man för nästan exakt ett år sedan själv stod där uppklädd och piffad. Tiden går helt enkelt alldeles för fort. Lägger bara upp en bild nu, fler kommer senare!



En av mina favorit-bilder från dagen (Lindas klasskompis)


Beachparty!

Beachpartyt igår var galet kul! har lite bilder från förfesten som enligt Gurra var på Sveaplan, de bilderna kommer upp en annan dag. Flera ton sand fyllde kårens dansgolv och man fick en riktigt bra försmak av sommaren. Allt började med lite pizza hemma hos Gurra som gjorde en mer än mätt. Lilla dansgolvet var finast! mer sånt tack.

En kväll i SATC-anda

Igår blev det en shoppingrunda med några galna nybroiter. Först blev det en sväng ut till hansa, men eftersom det skulle vara SATC-kväll på baronen höll jag mig lite med shoppandet till då. Blev en snabbis på city gross där Emilia var med på en snabb intervju i Citygross radio eller vad det hette, haha.

Väl vid Baronen var det röda mattan som gällde, helt galet mycket folk inne på Gina tricot, men lyckades hitta ett par jeans för 160 riksdaler gjorde mig lite glad.



Linda skulle pröva solglasögonen, vi fastnade för ett par hjärt-formade



Röda mattan utanför Baronen



Mina 160-kronors jeans


sunshine

Efter en dag med plugg då ingenting funkade bestämde jag mig för att åka hem till lilla Löt och komma bort från allt som hade med skolan att göra (Nästan i alla fall) Jag och mamma tog oss en cykeltur runt byarna vilket var riktigt härligt, så i sommar blir det mycket cyklande har jag bestämt mig för!



Solen klagar inte alla fall

radioactive

Något som verkligen gör en på bättre humör är de knallgula raps fälten som finna överallt nu. Synd att det skulle börja regna när jag och Carro hade tänkt ha picknick i Ekenäs idag, vi vär där, men fick ha picknick i bilen. Hellre det än att sitta ute i regnet, faktist. Det negativa med att det regnar är att det kommer massa djur upp på vägarna, detta gör att när man ska ut och springa måste man hela tiden se vart man sätter fötterna, äcklig med mosad snigel.

I morgon kommer dödsdomen, håller tummarna!


saturday

Linda och jag tog en lördagstripp till Öland där solen sken helt underbart och det väntades lite grill i Saxnäs och senare cruising i Borgholm.
Jag agera grill-master, lyckades ändå ganska bra. Över förväntan skulle jag säga.
Cruisingen var trevlig, tills det blev kallt och jäkligt! Enligt mig var bara en bil som egentligen var värd att titta på :)




I can't sleep

fredagen bjöd på en hel del!
både förfest, fest och efterfest.
det var altså Adrian Lux som stod på schemat som skulle spela på söderport.

lite bilder från






cred

mooooooot adrian!
ikväll tänker vi endast på credden!


13

Nåt gammalt, Nåt nytt, Nåt lånat, Nåt blått
- en bra beskrivning på morgondagens kvällsklädsel




kunde inte hålla mig borta från detta linne, helt underbart fint!

MMMMcdonalds

När jag och Carro blev trötta på att leka smarta i biblioteket var tanken att gå till parken och sitta och sola sig. Jag var tvungen att fixa lite saker innan, men innan jag hunnit dit fick jag sms om att det blåste för mycket och att nästa mål var Gina Tricot. Mötte upp Carro, Malin och Helena där. Gjorde Gina, sen var frågan, ska vi äta mat, nåt halvmättande eller gå hem?
Uteserveringen a la Mcdonalds fick duga och vi var inte ensamma! I luften flög väl säkert ett 20 tal äckliga fåglar och tiggde mat, trevligt.






Östran

Då har man varit med i Östran igen, var med i fredags i nån frågespalt. Jag hade fått frågan vilken dokusåpa jag skulle vilja ställa upp i. Nu var jag med i tidningen då de gjorde ett reportage fårn när jag var med på sjöräddningen. Snart kändis ju...

http://www.ostran.se/nyheter/kalmar/dramatisk_oevning_i_roek_och_dimma




För er som inte ser det är det jag som ligger i båren! HAHA

Paparazzi

En sån kung han är killen,
Youtube fenomenet slår till igen!


Sjöräddning

Jag överlevde övningen!
Jag skulle alltså vara statist idag på en sjöräddning. Övningen gick ut på att det hade skett en explosion i maskinrummet på en båt och folk hade skadat sig. Min skada var att jag hade brytit höften när jag trillat ner från min säng.. (väääldigt högt fall, tydligen tillräckligt högt för att bryta höften, men det var ju övning så fick gå för denna gång!) Det kom in människor vid tre tillfällen och frågade hur jag mådde men tydligen prioriterades mannen i hytten brevid som hade rygg och nackskador (han var värre än mig för att ha trillat ur sängen, kan vara farligt att ligga i en säng på en båt) Så jag fick sitta där inne ett bra tag innan det kom ett gäng vältränade brandmän som lyfte ut mig, inget mig emot.
När vi var tillbaka i hamn fick vi sörpla i oss lite kaffe på lotsstationen innan det var dags för en genomgång av hela räddningen. Det bjöds på skagenmacka, tackade man inte nej till när det var gratis och allt. Fick med mig en hem också för det blev så många över, nöjd tjej.

Nu blir det lite Barney läsning. Hade varit glad om det varit Stinson.. men så roligt ska vi inte ha det!



Innan avfärd



Fick sitta i en trång liten hytt med mitt barn som i detta fall var en röd trasig docka



Sedan var det dags att åka hem, fler bilder tog jag inte


Bodyguard!

Efter en helt usel joggingrunda parkerade jag cykeln i säkert förvar! Har skaffat två livvakter till den så den inte ska behöva känna sig ensam och rädd.
Till kvällsfika blev det en variant av smoothie, hallon&banan, mums!


Ingen Vickan!

Var bara tvungen att lägga upp det här eftersom jag för stunden håller på och skriver om Victoriafirandet.
Det blir visst en liten förändring till iår, den som firas ska inte vara på plats. Hur ska detta gå?





"jag är en porslinsmugg"

Gick på stan idag för att uträtta några ärenden och hamnade på Lagerhaus och blev förälskad i dessa muggar. Det är porslinmuggar som ser ut som take away muggar, snyggt!
Dock köpte jag dom inte...
Jag har bloggat lite dåligt i helgen, har varit hemma på öland en sväng och svullat kakor och god mat. Igår var det Våffel-kalas i Nybro för min moster fyllde år! Grattis till henne än en gång, våfflorna var superb!
Idag var det åter till verkligheten med plugg i biblioteket.
Imorgon ska jag leka död eller nåt, ska vara statist för sjöräddningen (HAHA) Vad gör man inte när man blir tillfrågad lixom.. kan nog bli spännande! Så blir det tyst på min blogg har jag nog druknat eller nåt.




mayday

Blev en minst sagt annorlunda eftermiddag. Skulle käka middag med min far ute på lotsen, efter ungefär två gafflar mat får pappa larm om en pojke som varit ute och vindsurfat och inte setts till på två timmar. Vem är ute och vindsurfar en dag då det i princip inte blåser ett smack plus när det är dimmigt som tusan ute på havet?
någon tydligen.
Så jag följde med och satt och spanade, lite spännnade. Till slut hittade vi pojken som satt och vevade med händerna där han satt på sin bräda. Som tur var mådde han bra förutom att han var frusen. Han hade åkt vilse och eftersom det var så dimmigt visste han knappt var han befann sig.
Så tips till alla som hade tänkt vindsurfa idag, gör inte det är ni snälla!


ett kärt återseende

Fick träffa någon jag inte träffat på alldeles för länge idag, Nämligen fröken Persson-Berg! Hon befinner sig till vardags i Bryssel när hon ibland sysslar med köttbullekullebyttor och knäcker nacken på sig själv. Men gillar henne ändå! :) Hoppas hon följer mina råd till hösten bara...


Nowhere boy

För er The Beatles fans där ute, denna är nog något att se!


good to see you again

helt jävla underbart fin dag idag, som dessutom tillbringades med en god vän i självaste Borgholm. Vi hann med två intervjuer, sightseeing i Borgholm, slottet och en härlig lunch i solen! SÅ lekte lite turist i min egen hemstad. Böev även en sväng om färjestadens köpcenter, tycker att sko dej verkligen har gått ner sig. tråkigt! Men hittade en fin billig bikini på HM, tur att jag och Carro inte ska vistas på samma strand i sommar!



''


can't sleep

Fredag den 21 maj var då uppbokat! yes.


det känns som tusen år sedan

kniiiiii... nej, biiiit ihop och gå vidare
Ingen idé att fastna här, stå och trampa på samma fläck.

I see the skys of blue

Laddar för att gå på lite studentspex ikväll.
Dagen började med lite bibliotekshäng med Carro, dock inte för skojs skull.. När vi var klara blev det en sväng på stan, hittade en fin jeansjacka som ska få följa med på äventyr, kanske redan ikväll!



Rainbow

Teknikens under knäcker mig!

Men idag är det fredag i alla fall vilket gör det lite lättare att ta smällen som drabbade mig i morse! som att gå in i en vägg. Så illa är det.

Dagens ägnas åt B-uppsats och jag kan snart allt om Victoriadagen! En merit va? På Tisdag blir det färd mot Borgholm för diverse intervjuer med olika Borgholms profiler som på ett eller annat sätt kopplas ihop med Victoriadagen. Roligt att jag hittade reslutat från Victorialoppet från när jag sprang en gång i tiden.. HAHA, eller inte. Men i övrigt kan man väl sammanfatta att det är trevligt med lite kunglig närvaro på Öland om sommaren, inte sant?

Iövrigt var himlen färgad i neonorange och neonrosa igår, ganska häftigt faktist. Så tog en flashig bild med min mobilkamera på väg hem från min hemska löparrunda (man ska inte springa när man är mätt!) Syns inte så jättebra, men ni som befann er i Kalmar igår vet nog vad jag pratar om.



eh



mingel, mingel

where are you?

Har under kvällen gått in i rollen som dektektiv!
Fan, en människa kan bara inte försvinna!

Hurra!

Idag är det dags att säga grattis till far aka Pelle i Löt!


Luktar hembaaaukt!

Kära vänner! Idag bestämde några turismare för att slå ihop en deg för att skapa ett gäng härligt doftande bullar. Det är så sjukt härligt när man känner doften av nybakade bullar! MM! Blev ett gäng kanel, ett gäng kardemumma och ett gäng kanel/vanilj. Vi tänkte sälja på biblioteket i morgon, 5 kronor styck! kommer göra succé! (eller så äter vi upp dem själva, eh, ja!)










Mintu

Nu har tydligen posten börjat dela ut gratis Mintu, synd bara att den var halv...
Och mamma, jag lever!




RSS 2.0