Kårehamn

Syrran och jag tog cykeln ner till Kårehamn för att avnjuta en kväll där med lite vin, glass och trubadursång. Dock var kvalitén på trubadurvalet lite sådär, Då hade turismgänget helt klart gjort kvällen bättre med hästlängder. Den stora frågan är egentligen, vad var det i fridas fanta?




Strutsade igår

Igår gjorde jag något jag aldrig tidigare har gjort. Åt struts. Familjen Olsson, Gustavsson/pentinnen och Wemanis åkte till ett ställe som heter Marsjö Strutsgård som ligger en bit utanför Föra. Där det finns lite konstutställning och en liten shop där det säljs struts prylar i olika färger och former. Sen har de resturang och cafe. Hur smakade strutsen då, det smakade riktigt bra, ungefär som nötkött.













get away

Okej, bloggen har sommarlov.
jag jobbar.

sen jag skrev sist har jag fått ett mindre trevligt besked, att jag inte kom in på den kurs jag hade sökt i Malmö. Därför är min plan till hösten lika med noll, man vill så mycket just nu, men sen ska man genomföra och våga också. Kan någon bara rycka med mig och säga att nu drar vi?



Innan strand i söndags, en trevlig kväll!



Utsikten från jobbet en torsdagkväll

family values



Idag är det vaaaarmt!

fishy

Kör på en fin och enkel fiskbensfläta!
enkel how to do här!

 

Störlinge bodar

Efter sju timmars ständig kö inne på butiken tog jag partybussen med sällskap av Maria och Ida till Störlinge bodar. Där väntade Sofia, Sara och även Jessica som för kvällen var värd för grillningen. Grymt god mat och tårta! Härlig kväll, härligt sällskap!







smmrstrnd

Igår var det Saras födelsedag och det firade vi med lite snacks och mys hemma hos Ida för att senare dra vidare till Strand! Mycket trevlig kväll!






firandet av Johanna






varmt!

Solen schteker som bara den! Blev en trevlig fika med fröken Lundqvist i Köpingsvik med Mozzarellamacka och kaffe/läsk. Är nu inne i Kalmar och tycker lite synd om mina växter som dött av vätskebrist, hällde på lite vatten i hopp om att de får liv igen!




wavin' flag

Nu har sommaren dragit igång på riktigt. Hade en riktigt trevlig kväll igår på strands kick off med många kända solbrända ansikten. Idag blir det en fika med Jessica sedan dra in till Kalmar för att fira en galen 18-åring!







25+






a day off

Eftersom jag är ledig och det är väldigt varmt känns det som ett ypperligt tillfälle att lägga sig på stranden för att sola och bada! Ikväll blir det kanske kick-off på strand också, inte så dumt förhoppningsvis (:



RSS 2.0